Vrei să Cumperi un Epilator Ieftin și Bun? Vezi Oferte și Preț

Ce își dorește o femeie cel și cel mai mult? Noi credem că este vorba despre o piele fină și catifelată cât mai mult timp. Lama de ras și crema sunt cele mai simple și poate și cele mai des utilizate metode pentru că sunt foarte rapide, dar efectul este unul de scurtă durată. Atunci când nu vrei să pierzi timpul cu epilarea la fiecare duș poți alege între celelalte variante care ți-au rămas: epilarea la salon cu ceară, dar ai nevoie de programare și pierzi timpul pe drum sau așteptând la rând sau epilarea acasă.

Metoda cea mai rapidă și cu efect de durată este epilarea cu ajutorul unui epilator. Un epilator ieftin și bun este soluția ideală pentru o piele fină cam 2-4 săptămâni. În plus, acest aparat are o durată de funcționare destul de mare (de până la 10 ani) și o dată ce ai făcut investiția nu va mai trebui să investești alți bani pentru a avea o piele fină.

Mulți ar spune că epilatoarele se utilizează în special vara, dar noi considerăm că atât femeile cât și bărbații trebuie să se îngrijească pe tot parcursul anului.

În ultimul timp au apărut epilatoare variate: pentru piele sensibilă, cu masaj, waterproof, fără fir, cu accesorii interșanjabile, cu design atrăgător, pentru epilare facială, etc.

Cum funcționează epilatoarele?

Epilatoarele smulg părul cu ajutorul unor perechi de pensete. În general, numărul acestor pensete variază între 20 și 60; cu cât mai multe cu atât mai bine deoarece părul nedorit va fi smuls mult mai repede.

Ca design și principiu de funcționare, epilatoarele seamănă cu aparatele de ras, doar că acestea (epilatoarele) smulg părul, iar timp de 2-4 săptămâni pielea ta va fi pregătită pentru rochii, fuste și piscină.

Epilatoarele sunt prevăzute cu 2 viteze, în funcție de model și de firma producătoare.

Ce epilator să achiziționezi?

Pentru piele normală

Dacă nu ai pielea sensibilă, poți alege un epilator simplu, cu un singur cap și una sau două viteze. În general, accesoriile cu gheață și masaj sunt pentru persoanele care se irită sau pentru cele care resimt mult mai tare durerea. Poți alege un epilator cu un design simplu sau cu câteva floricele pentru un plus de veselie și dinamism.

Recomandăm: Braun Silk-épil 1370.

Recomandăm: Philips Satinelle HP6421/00.

Pentru piele sensibilă

Ai pielea sensibilă? Nu e nicio problemă! Alege un epilator waterproof pe care-l poți folosi și în cadă. De la aburi, porii se deschid, iar firele de păr vor fi îndepărtate mult mai ușor. Sau poți opta pentru un epilator cu mai multe accesorii interșanjabile: unul pentru a ridica părul de pe suprafața pielii, unul pentru tuns, unul pentru zone sensibile (axilă, zona inghinală), etc.

Recomandăm: Braun Silk-épil 7681.

Recomandăm: Epilatorul 5 in 1 Remington Smooth & Silky EP7030.

https://www.youtube.com/watch?v=Jw5mFlDMrbM

Recomandăm: Philips Satin Soft HP6523/02.

Recomandăm: Panasonic ES-ED94-S503.

Recomandăm: Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0.

https://www.youtube.com/watch?v=hklsZBoeuMM

Ușor de transportat

Dacă vrei să pleci în vacanță și ai nevoie de epilator, să știi că poți achiziționa unul care să arate ca un stilou, să ocupe puțin spațiu și să își facă treaba foarte bine – și toate acestea pentru că cei de la Philips știu că în bagajul tău nu mai încape nimic.

Recomandăm: Body touch pen trimmer Philips HP6392/00.

Ai nevoie de un epilator facial?

Ca și epilatoarele pentru corp și cele pentru față se bucură de accesorii pentru tuns perciunii sau părul din nas. Și în cadrul acestora, există accesorii special concepute pentru persoane cu pielea foarte sensibilă și predispusă la iritații.

Recomandăm: Epilator facial Braun SE810 Face