Telefon mobil Xiaomi Mi 5 – Preț, Păreri, Detalii

0
1216
Telefon mobil Xiaomi Mi 5 - Preț, Păreri, Detalii

Te gândești să cumperi un telefon mobil Xiaomi Mi 5? Datorită designului modern, inovator și a specificațiilor de ultimă generație, Xiaomi Mi 5 este telefonul care reușește să concureze cu cele mai noi telefoane de la Apple sau Samsung.

Designul perfect

Telefonul este unul foarte subțire, fin la atingere, curbat la margini pentru a oferi un aspect 3D și totodată foarte ușor.

Acesta măsoară 144 x 69 x 7 milimetri și cântărește 129 grame, fapt pentru nu vei simți telefonul absolut deloc atunci când îl vei avea în buzunar sau în geantă.

Sticla ecranului este durificată cu Gorilla Glass 4, aceasta asemănandu-se la atingere cu marmura. Carcasa telefonului este din metal. Aceste aspecte au rolul de a-i oferi telefonului o durată de viață cât mai mare.

Display inovator

Display-ul este unul impresionant, având 5,1 inch. Împreună cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, acesta reușește să ofere o claritate de top.

Pe lângă cele 2 milioane de pixeli și cele 6 tehnologii diferite din care este alcătuit display-ul, cei de la Xiaomi s-au decis să aducă pe piață un display inovator. Aceștia au adăugat 16 lumini LED pentru a economisi energia telefonului. Motiv pentru care în zilele însorite de vară, bateria nu ți se va consuma deloc repede.

Procesorul perfect îl găsiți la acest telefon mobil Xiaomi Mi 5

Qualcomm Snapdragon 820 este denumirea procesorului pe care telefonul Xiaomi Mi 5 îl are. Acesta este unul de ultimă generație, reușind să mențină viteza telefonului ridicată atunci când folosești mai multe aplicații deodată.

Iar pentru a te putea folosi de acest procesor inovator, este de la sine înțeles că ai nevoie și de o baterie care să nu-ți închidă telefonul exact atunci când ai mai mare nevoie de el.

Telefon mobil Xiaomi Mi 5 - Preț, Păreri, Detalii Telefon mobil Xiaomi Mi 5 Lateral - Preț, Păreri, Detalii

Baterie de ultimă generație

Bateria este de tip Li-Po, are o putere de 3.000 de mah și dispune de o tehnologie modernă care are rolul de a crește densitatea de energie a bateriei.

Cei de la Xiaomi oferă siguranța că această baterie îți va permite să urmărești 7 filme consecutiv, fără a fi nevoit să încarci bateria în timpul acestora.

Telefonul nu este dotat cu slot pentru card de memorie, însă acesta are 32 GB de memorie internă și 3GB memorie RAM. Motiv pentru memoria nu va reprezenta o problemă pentru tine.

Surprinde cele mai frumoase momente la o calitate înaltă

De la obiectiv la senzor, camera acestui telefon mobil Xiaomi Mi 5 este dotată cu numeroase tehnologii care te ajută să capturezi fotografia perfectă. Sticla de safir îți va proteja obiectivul de zgârieturile sau loviturile pe care cu siguranță telefonul le va suferi la un moment dat.

Camera este de 16MP, având blitz LED în timp ce camera secundară este de 4 ultra pixeli.

Deoarece tremuratul mâinilor este o problemă des întâlnită în ziua de astăzi, majoritatea telefoanelor sunt dotate cu tehnologia 2-axis OIS. Cu siguranță vei fi fericit să afli că acest telefon mobil Xiaomi Mi 5 beneficiază de tehnologia 4-axis OIS. Tehnologie care îți va detecta vibrațiile pentru a le ajusta într-un timp cât mai scurt. Tot cu ajutorul acestei tehnologi fotografiile vor fi mult mai clare, mult mai stabile iar videoclipurile vor putea fi realizate în mai multe moduri, cum ar fi: peisaj, macro și chiar 4K.

Specificații suplimentare telefon mobil Xiaomi Mi 5

  • Telefonul mai este dotat și cu anumite specificații care trebuiesc neapărat menționate.
  • Telefonul este dual sim, ambele fiind 4G;
  • Are o versiune de Bluetooth 4.2;
  • Are senzor de amprentă;
  • Are funcția Volte, specială pentru apelurile telefonice. Această funcție oferind o calitate de tip HD în timpul convorbirilor telefonice;
  • Telefonul funcționeaza cu Digi 4G.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here