Merită să cumperi un iPhone SE? Află păreri și sugestii.

Decizia o iei singur! Tot ce trebuie să știi este că iPhone SE păstrează aspectul consacrat de la 5S și integrează componentele din 6S sub un display de 4 inch.

0
1678
Merită să cumperi un iPhone SE? Află păreri și sugestii.

Fanii telefonului iPhone 5S apreciază cu siguranță designul noului telefon de la Apple. iPhone SE păstrează aproape în totalitate aspectul consacrat de la 5S și reușește să integreze componentele din 6S sub un display de doar 4 inch.

Camera de 12 mp, împrumutată de la fratele mai mare, are performanțe foarte ridicate. Pozele făcute cu această cameră au o calitate bună.

iPhone SE are o autonomie foarte bună!

În ciuda performanțelor ridicate iPhone SE are o autonomie foarte bună. Mulți utilizatori susțin că pot trece chiar și 24 de ore pană când telefonul va avea nevoie de o reîncărcare (în condiții de utilizare medie a dispozitivului).

Dacă ai fost obișnuit cu un telefon mai mare, trecerea la ceva mai mic, cum ar fi un iPhone SE va necesita timp. Te vei obișnui cu greu cu o tastatură mai mică și ți se va părea incomod să te uiți la un clip pe YouTube sau să navighezi pe net folosind un ecran așa de mic.

iPhone SE nu folosește senzorul de amprentă de pe 6S ci unul mai vechi așa că deblocarea ecranului va dura puțin mai mult.

Ar fi fost draguț ca modelul de bază să vină cu mai mult de 16GB spațiu de stocare (la același preț) dar deja devenim mult prea pretențioși.

Nu toată lumea poate fi mulțumită cu un telefon de 4 inch dar, dacă cauți un device mic, care să încapă cu ușurință în orice buzunar, iPhone SE merită luat în calcul.

Puncte forte:

  • Performanță bună;
  • Preț mic în comparație cu iPhone 6S;
  • Autonomie mare.

Puncte slabe:

  • Ecran mic pentru unele persoane;
  • Au fost păstrare elemente vechi precum camera frontală și senzorul de amprente;
  • Modelul de bază are doar 16GB capacitate de stocare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here