Tableta Vonino Primus 94H.

0
1000
Tableta Vonino Primus 94H

Cu ajutorul sistemului Android 4.1.1 Jelly Bean dezvoltat de Google, tableta Vonino Primus 94HD poate fi o parteneră de distracție ideală oriunde te-ai afla. Linia simpla si eleganta, precum si grosimea foarte redusa, fac din tableta Vonino Primus 94HD un produs impecabil, de top. Prin configuratia tehnica, Vonino Primus 94HD este in pas cu noile tehnologii si ofera utilizatorilor o experienta multimedia si de socializare la standarde inalte.

Detalii tehnice – Tableta Vonino Primus 94HD

Tableta Vonino Primus 94HD se face remarcata prin puterea procesorului DUAL CORE 3066 Cortex A9, care ruleaza la 1.6GHz, cu un chipset video Mali 400 Quad Core, 1024 MB capacitate memorie RAM de tip DDR3 iar memoria de stocare flash integrata este de 16 GB. Folosind un card de memorie de tip Micro SD, memoria interna poate fi extinsa pana la 32 GB.

Tableta Vonino Primus 94HD spateTableta Vonino Primus 94HD lateral

Tableta are un ecran IPS-PRO HD capacitiv, multi-touch 10 puncte, cu rezolutia de 1280 x 800px si o diagonala de 9.4inch. Daca display-ul tabletei Vonino Primus 94HD nu este suficient de mare, prin intermediul iesirii video miniHDMI puteti conecta tableta la un TV sau proiector.

Vonino Primus 94HD are incorporate 2 camere foto-video dispuse pe partea frontala – 2.0 mPx si pe spatele tabletei – 5 mPx, un microfon si doua difuzoare frontale. Fiind compatibile cu toate aplicatiile de apel video oferite de mesageriile instante, cum sunt Yahoo Messenger, Google Talk sau Skype, acestea iti vor permite sa interactionezi in cel mai direct mod cu prietenii si cu partenerii de afaceri.
In privinta conectivitatii tableta Vonino Primus 94HD se poate conecta la internet oriunde ai acces la o conexiune WiFi. Prin conexiunea BlueTooth puteti sincroniza tableta cu calculatorul personal, sau puteti conecta la aceasta un dispozitiv extern cum ar fi o tastatura sau un set de casti.

Concluzii – Tableta Vonino Primus 94HD Primus 94HD

Dupa parera noastra, consideram ca tableta Vonino Primus 94HD este un produs excelent la un pret foarte bun, prin urmare recomandam achizitionarea acesteia. La un pret mult mai mic,avand acelasi procesor, puteti achizitiona tabletele Vonino de 7 inch:

Tableta Vonino Orin S cu procesor Dual-Core A9 1.60GHz , 7”

Tableta Vonino SpeedStar S HDMI cu procesor Dual-Core A9 1.60GHz , 7

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here