Tableta Evolio ARIA Mini

0
996

Cu un design elegant, tableta Evolio ARIA Mini devine accesoriul tau preferat acasa, in masina, la serviciu, sau atunci cand iesi cu prietenii. Tableta este ultraplata, avand o grosime maxima de 9.9 mm, si foarte usoara, cu o greutate de numai 570 gr. Aria foloseste in prezent cel mai popular sistem de operare folosit pe tablete PC, Android 4.1 Jelly Bean.

Descriere- Tableta Evolio ARIA Mini

Tableta Evolio ARIA Mini este echipata cu un procesor performant DUAL-CORE la 1,5 GHz si un GPU QUAD CORE Mali 400, ce accepta foarte bine activitatile imediate pentru comandarea continutului multimedia, navigare fara intreruperi pe net si descarcari mai rapide.
Din punct de vedere al memoriei, Aria dispune de 1 GB RAM, stocare tip Flash iNAND de 16 GB si slot MicroSD care permite extinderea capacitatii de stocare pana la 32 GB.
Tableta Evolio ARIA 1

Tableta Evolio ARIA 2
Ecranul IPS cu diagonala de 8 inch si cu o rezolutie de 1024 x 768, dispune de un sistem diferit de aliniere a cristalelor lichide pentru a obtine o reproducere semnificativ mai precisa a culorilor si unghiuri de vizualizare excelente.
In privinta conectivitatii, tableta ofera mai multe posibilitati: Wi-Fi, 3G (Optional ), Bluetooth, GPS, HDMI si USB, indeplinind perfect cerintele utilizatorilor: navigare pe internet, orientarea cu ajutorul receptorului GPS , posiblitatea descarcarea si citirea cartilor online, vizionarea clipurilor si filmelor, precum si utilizarea celor mai noi jocuri.

Concluzie

Din punctul nostru de vedere, avantajele achizitionarii tebletei Evolio ARIA Mini sunt: procesorul dual-core capabil să facă faţă cerinţelor inclusiv în jocuri, ecranul IPS de calitate care oferă o experienţă foarte plăcută de utilizare, conectivitatea destul de bogata, si nu in ultimul rand pretul atractiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here