Tableta Allview Speed City SuperSlim

0
970

Tableta Allview Speed City SuperSlim este alegerea ideala atat pentru afaceri cat si pentru momentele de relaxare. Designul deosebit, linia simpla si eleganta, precum si grosimea foarte redusa, fac din tableta Allview Speed City un produs impecabil. Cu versiunea de Android 4.1 Jelly Bean, Allview Speed City SuperSlim beneficiaza de o performanta imbunatatita, interfata intuitiva si o experienta de utilizare notabila.

Detalii tehnice – Tableta Allview Speed City SuperSlim cu procesor Cortex A9 Dual-Core 1.50GHz, 7″

Continutul multimedia este redat cursiv datorita procesorului Cortex-A9 Dual Core de 1.5 GHz, iar display-ul TFT LCD de 7 inch, multitouch capacitiv, de o inalta rezolutie, ofera o imagine clara si calitativa. Tableta este dotata de un chipset video Mali 400 MP2 si o memorie RAM de tip DDR3 cu o capacitate de 1024 MB.
Tableta Allview Speed City sp
Tableta Allview Speed City lat

Pentru jocuri si amintirile dragi, aveti la dispozitie o memorie de 8 GB ce poate fi suplimentata cu un card micro SD de pana la 32 de GB, ajungand astfel la o memorie totala de 36 GB. Partajarea continutului multimedia nu a fost niciodata mai simpla sau mai placuta, mai ales in confortul locuintei proprii.
Tableta Allview Speed City SuperSlim imbina perfect mai multe posibilitati de conectivitate: Wi-Fi, 3G (Optional ), HDMI si USB. Datorita aplicatiilor compatibile ce pot fi descarcate din magazinul preinstalat, prin intermediul conexiunii WiFi, poti uploada imagini sau filme, iti poti schimba statusul sau poti sa urmaresti activitatea prietenilor din retelele sociale,

Concluzii – Tableta Allview Speed City SuperSlim cu procesor Cortex A9 Dual-Core 1.50GHz, 7″

Avand in vedere pretul bun, Allview Speed City reprezinta un produs care va ofera cea mai placuta experienta in utilizarea unei tablete. Nu este un produs de top, insa in functie de bugetul alocat, aveti posibilitatea de a alege o configuratie mai buna pentru o tableta Allview. Vezi oferta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here