eBook Reader Kindle 6″, Wi-Fi, NEGRU

0
913
eBook Reader Kindle 6

eBook Reader-ul Kindle reprezinta varianta ideala pentru iubitorii de lectura care nu vor sa fie limitati de formatul clasic al cartilor.

Sa incepem prin a enumera cateva caracteristici

eBook Reader-ul Kindle beneficiaza de un ecran cu diagonala de 6 inch. Fiind destinat exclusiv citirii ebook-urilor este un ecran alb-negru. Probabil va veti intreba cum se poate in ziua de astazi sa exista asa ceva. Va spunem noi ca este o alegere ideala. Durata de viata a bateriei este mult mai mare, lipsa culorilor nu va impiedica sa accesati mail-ul sau sa cititi presa online si in fond este un dispozitiv adresat exclusiv citirii.
In schimb o caracteristica cu adevarat importanta a ecranului este capacitatea ecranului de a reflecta lumina. Indiferent de intensitatea luminii exterioare experienta dumneavoastra va fi fara cusur.

Sa continuam cu capacitatea de stocare. Vreti sa plecati intr-o calatorie si nu stii ce carte sa va alegeti. Nimic mai usor. Datorita capacitatii de stocare de 2GB va puteti lua toata biblioteca in geanta dumneavoastra. Aproximativ 1000 de titluri pot fi stocate pe eBook Reader-ul Kindle.

Formatele suportate de acest eBook reader-ul sunt Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP – conversie. Insa datorita softului special de conversie orice format poate fi transformat in unul ce poate fi citit. Spre exemplu chiar daca PDF-ul nu se afla pe lista formatelor suportate, poate fi foarte simplu transformat in DOCX fara a pierde nici un detaliu.

Alte puncte forte ale Kindle-ului sunt:

  • Wi-Fi incorporat – util pentru cautari pe internet / Wikipedia sau pentru a downloada carti
  • The New Oxford American Dictionary cu peste 250.000 de cuvinte si definitii pentru a intelege fiecare cuvant
  • Text redimensionabil – textul poate fi marit sau micsorat dupa bunul plac
  • Whispersync – sincronizeaza ultima pagina citita cu bookmark-urile dumneavoastra

Durata de viata a bateriei

Poate tine si o luna cu o singura incarcare daca o folositi timp de 30 de min pe zi cu Wi-Fi dezactivat. In conditiile unei folosiri zilnice de 1-2 ore cu Wi-Fi-ul activat sporadic autonomia bateriei este de 1-2 saptamani.

Design si mobilitate

eBook Reader-ul Kindle beneficiaza de o design clasic si elegant. Este construit dintr-un plastic da calitate, rezistenta si care ofera o aderenta foarte buna. Dimensiunile eBook reader-ului sunt de 165.75 x 114.5 x 8.7 mm iar greutate de 170g fiind un dispozitiv extrem de mobil.

eBook reader kindle 6inch frontaleBook reader kindle 6inch lateral

Merita cumparat ?

Cu siguranta. eBook Reader-ul Kindle trebuie sa faca parte din arsenalul fiecarui iubitor de carte si a persoanelor ce folosesc lectura pentru relaxare si informare. De asemenea poate fi si un excelent cadou de Craciun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here