Xbox 360 nu mai primește jocuri noi

Microsoft a anunțat că nu se vor mai produce jocuri pentru Xbox 360. Îndrăgita consolă îi cedează locul fratelui mai mare: Xbox One.

0
1204
Nu se vor mai face jocuri pentru Xbox 360

Microsoft a anunțat că nu se vor mai produce jocuri pentru Xbox 360. După 10 ani în care a distrat milioane de oameni, consola îi cedează locul fratelui mai mare: Xbox One.

Șeful departamentului care se ocupă de consolele firmei Microsoft, Phil Spencer a anunțat într-o postare pe blog că până în prezent deținătorii consolei s-au jucat în total aproximativ 78 de miliarde de ore.

Anul trecut firma a făcut posibilă trecerea jocurilor de pe consola veche și mult îndrăgită, Xbox 360 pe noua și îmbunătățită versiune a acesteia și anume Xbox One.

Xbox 360 încă se va mai vinde în magazine

Spencer a anunțat că vechile console încă se vor mai vinde în magazine și platforma pentru acestea va continua să funcționeze.

Sunt incredibil de mândru de munca și dedicarea persoanelor care au făcut consola și care au realizat un portofoliu atât de vast de jocuri în ultimul deceniu. Și sunt recunoscător fanilor pentru pasiunea și suportul de care au dat dovadă.

a declarat Spencer în articolul său

Adam Rosser, prezentator radio al emisiunii “Game on” spune că nu este o mișcare neașteptată din partea firmei Microsoft, ba chiar era cazul să o facă. Sunt o mulțime de jocuri foarte bune pentru Xbox 360 însă consola are 10 ani. Orice obiect își are locul sub soare, iar timpul acesteia a fost mai mare decât al multor alte lucruri printre care se numără și primul Xbox care a avut o durată de viață de 4 ani.

Acesta mai spune că peste 20 de ani lumea o să găsească un Xbox 360 și o să spună: “Wow, îmi aduc aminte de asta, nu-i așa că-i drăguț?” și pe bună dreptate, orice lucru vechi pe care îl găsești după foarte mult timp îți trezește amintiri. Dacă o fotografie poate să facă asta, imaginați-vă ce ar putea face consola de jocuri cu care ați pierdut zilnic ore în șir.

Tu câte ore ai pierdut jucându-te pe Xbox 360?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here