Masina de spalat rufe Arctic AFD8201 – pareri si review

0
2537

Daca aveti o masina de spalat rufe care nu functioneaza cum trebuie si care se intampla sa se si strice uneori , acum este momentul sa cumparati una noua.O solutie ar fi masina de spalat rufe arctic AFD8201.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Arctic AFD8201

Clasa de eficienta a acestei masini este A+++, iar la centrifugare B.Viteza de centrifugare este de 1200rtm.

Caracteristici generale

Este o masina simpla, alba, care se va integra de minune in baia dumneavoastra.Nu este mare ca dimensiuni:are o inaltime de 84cm, latime60cm, adancime 55cm.Avantajul acestei masini este ca hubloul se deschide la 155grade, fapt ce face ca bagatul/scosul hainelor sa fie mai rapid.Incarcarea este de tip frontal si are o capacitate de 8kg.Panoul de comanda este la fel ca la toate celelate masini: in stanga se afla sertarul pentru detergent, in centru se afla un ecran LCD inconjurat de butoane care arata timpul ramas, temperatura si viteza de centrifugare si butonul rotativ de unde se regleaza butoanele.Masina distribuie uniform rufele in interiorul masinii, ceea ce face ca vibratiile si zgomotul din timpul stoarcerii sa fie considerabil diminuate.La acest aspect, contribuie si designul special al panourilor laterale ale masinii, cu striatii in forma de S, astfel veti spala rufele in liniste, chiar si pe timpul noptii. Masina este extrem de silentioasa, la centifugare atinge un nivel de 77dB, iar la spalare 62dB.Viteza de centrifugare este de 1200rtm.

Functii tehnice

Masina este prevazuta cu o gama larga de programe pentru spalare, mai precis 18 la numar:program rapid 14minute, extra-clatire, lenjerie, bumbac, lana, colorate, spalare manuala.

Spalarea zilnica a rufelor se va realiza in conditii foarte bune.Petele dificle vor fi mai usor de indepartat cu aceasta masina de spalat pentru ca, a obtinut certificarea Woolmark care garanteaza o ingrijire cat se poate de atenta a tesaturilor speciale.

Expres 14minute este cel mai scurt program pentru spalare si este destinat hainele cu un grad redus de murdarie.
Bumbac Eco are un set de 2 programe pentru spalarea economica a rufelor rezistente din bumbac la 60grade cat si la 40grade.

EcoWash va ajuta sa spalati intr-un mod economic, iar consumul de energie fiind unul scazut.

EcoDose
asigura o dozare optima a detergentului lichid in timpul procesului de spalare, deoarece se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura , actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele.

Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului.

Functiile speciale
pe care le are aceasta masina sunt:aquasurf, flowcontrol, ecoheater, sistem electronic de control al balansului, amanare pornire.

AquaSurf
creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta dar si delicata.
Functia FlowControl este una dintre dotarile cele mai moderne a masinilor de spalat si este o functie ce ajuta la economisirea detergentului si a apei si asta datorita faptului ca pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii.

EcoHeater este o rezistenta a masinilor de spalat Arctic si este acoperita cu un strat de nichel, este de 100 de ori mai durabila decat un model sdandard si cu 50% mai neteda.
Nu este cea mai performanta masina de piata, dar este extrem de eficienta in categoria sa de pret.Este simpla, bine construita si ofera exact acele functii de care aveti nevoie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here