Telefonul Huawei Honor 5X: Specificații Bune, Preț Incredibil

La numai 199,99 dolari, telefonul Huawei Honor 5X are toate caracteristicile unui best buy. Află care sunt punctele sale forte și dacă merită cumpărat.

0
912
Huawei Honor 5X: Specificații Bune, Preț Incredibil

Telefonul Huawei Honor 5X are toate caracteristicile esențiale ale unui smartphone de top. În plus, este foarte ieftin, având prețul de numai 199,99 dolari.

Indiferent de prețul unui telefon, considerăm că există 3 caracteristici esențiale pe care acesta trebuie să le aibă:

  • un ecran decent, cu o rezoluție de minim 1920×1080;
  • acces la magazinul GooglePlay;
  • o cameră care poate să facă poze la o calitate acceptabilă.

Telefonul Huawei Honor 5X îndeplinește toate criteriile de mai sus. În plus, oferă și alte funcții precum și un cadru metalic și un cititor de amprente pe spate.

Huawei Honor 5X – Alte caracteristici ale telefonului

Un punct forte este prețul acestuia de numai 199,99 dolari, mult mai puțin decât Huawei GX8 (349,99 dolari) care are aproximativ aceleași caracteristici. Cele două telefoane pot fi găsite la prețurile de mai sus pe Amazon; Huawei GX8 poate fi găsit și în România cu un preț ușor mai ridicat (100 – 200 lei în plus).

Desigur, durata de viață a bateriei, spațiul de stocare și viteza de procesare sunt la fel de importante, iar Huawei Honor 5X se face remarcat și în ceea ce le privește. Acesta vine cu o baterie încorporată de 3000 mAh, 16 GB de memorie internă ce poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128 GB și un procesor quad-core Snapdragon 615 de 1.2 GHz.

Merită cumpărat?

Bineînțeles, telefonul nu este perfect, dar la un preț așa mic putem să ignorăm micile probleme. Suntem curioși să aflăm dacă și când vom putea cumpăra telefonul Huawei Honor 5X de la magazinele din România și la ce preț.

Dacă ai vreo idee, lasă-ne un comentariu. Dacă nu, dă-ne Like și te ținem noi la curent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here