Hound: cel mai deștept și rapid asistent digital

Hound, asistentul digital cu comandă vocală, a fost lansat de curând pe piață. Acesta este mult mai rapid și mult mai capabil față de orice altă aplicație de acest gen.

0
981
Hound: cel mai deștept și rapid asistent digital

Hound, asistentul digital cu comandă vocală, este numele unei noi aplicații, lansate de curând pe piață.

Ceea ce face ca această aplicație să fie mai specială este faptul că este mult mai rapidă și capabilă față de orice aplicație de acest gen știută pană acum.

Compania din spatele acestei aplicații, SoundHound, a lansat varianta beta-Hound pentru Android vara trecută, și a continuat să îmbunătățească serviciul, timp de 8 luni, cu ajutorul a 150,000 de testeri din lumea întreagă.

Compania a încheiat de curând un parteneriat cu Yelp și Uber, pentru a permite utilizatorilor Hound să găsească informații despre restaurante și să găsească transport Uber direct din interiorul aplicației.

Hound, este prima aplicație care pare a fi făcut cu adevărat un pas în față, din punct de vedere al tehnologiei de comandă prin voce, chiar dacă acesta este unul mic momentan.

Combinând avantajele noilor tehnologii și avansurile din domeniul inteligenței artificiale, Hound reușește să facă ceea ce Mohajer, CEO la Soundhound, numește “Speech-to-meaning.” (de la comandă la înțeles). În timp ce software-ul de asistent digital, traduce ceea ce aude în text și abia apoi încearcă să înțeleagă ceea ce ai vrut să zici, Hound, se presupune că ar sări acest pas și ar descifra discursul tău chiar în timp ce îl aude.

Compania, SoundHound, nu vrea să divulge cum reușește aplicația să facă acest lucru, în timp ce Apple și Google, nu au reușit cu toate bugetele lor uriașe. Aceștia declară că tehnologia din spatele Hound, este construită pe baza unei abordări unice a procesării naturale a limbii și a sunetelor.

Nu este în nici un caz perfectă, și creatorii Hound cred că e normal ca aplicația să se mai încurce în unele cazuri. Partea interesantă este modul în care reacționează atunci când o face – trimițând utilizatorul către motorul de căutare Bing, în multe cazuri nu pentru că nu ar fi înțeles ce a fost întrebat ci pentru că nu dispune de informația solicitată. Aplicația nu folosește Google pentru a căuta informația solicitată de utilizator ci folosește o bază de date proprie din care își extrage informațiile.

Acesta reprezinta un defect destul de mic, și probabil se va ameliora cu timpul, pe măsură ce mai multă informație este încărcată în baza de date a aplicației. Un alt dezavantaj îl reprezintă faptul că asistentul digital, Hound, nu are acces direct la sistemul de operare al telefonului, astfel nefiind în stare de a valorifica informații personale despre utilizator, cum ar fi istoricul de căutări.

În concluzie, aplicația Hound – asistent personal, este momentan limitată la a face ceea ce face cel mai bine, și anume, să găsească business-uri locale, să caute diferite informații utile sau să găsească transport cum ar fi Uber.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here