Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX

0
1741
Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX

Cu tehnologii inovatoare Electrolux stie cel mai bine cum sa pastrezi mancarea proaspata mai mult timp.Un frigider este indespensabil pentru orice bucatarie, indiferent ca il cumparati pentru dumneavostra sau vreti sa ii faceti cadou mamei, care adora sa gateasca si cu siguranta se va bucura foarte mult daca i-ati cumpara, iar cel mai potrivit este combina frigorifica Electrolox EN3854MOX.

Clasa energetica a combinii frigorifice Electrolux EN3854MOX

Clasa de eficienta energetica este cea mai importanta deoarce combina este aparatul care functioneaza non stop.Prin urmare beneficiaza de clasa A++, cu un consum energetic anual de 254kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Electrolux EN3854MOX

Designul este remarcabil datorita materialului exterior confectionat din inox, ce va da o nota de eleganta bucatariei.Are o inaltime de 200.5cm, latime 59.5cm si adancime de 64.7cm.Deschiderea usilor este standard, catre dreapta, dar sensul se poate schimba in functie de cum aveti organizata mobila de bucatarie. Manerul este vertical. Frigiderul are iluminare interioara cu Led ce confera o iluminare optima a compartimentului. Acest sistem de iluminare economiseste energia si va ofera o vizibilitate perfecta.Volumul total al combinii este de 357l, il face recomandabil unor familii foarte numeroase, incepand de la 3-4 membrii.Afisajul este cu Lcd, pozitionat pe partea de sus a frigiderului, cu doar o simpla apsare de deget puteti regla toate functiile principale.

Frigiderul este pozitionat in partea de sus cu un volum de 265l, bine compartimentat la interior.Dispune de 3 rafturi din sticla, rezistente si usor de curatat.Le puteti scoate foarte usor, daca aveti nevoie de mai mult spatiu.In partea de jos sunt 2 compartimente inchise in care puteti depozita fructele si legumele separat, fara ca acestea sa intre in contact si sa-si schimbe aroma si proprietatile.Usa frigiderului detine 4 suporturi din plastic, suficient de mari pentru depozitarea sticlelor de mari dimesniuni.

Congelatorul este pozitionat in partea de jos a combinei frigorifice.Are un volum net de 92l, iar interiorul este impartit in 2 compartimente, puteti organiza alimentele asa cum va doriti.Nu vor capta miros sau aroma unele de la celelalte.Cutiile se pot scoate pentru o igienizare completa.Capacitatea de congelare este de 4kg/24h.Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice

Acest model este doatat cu sistemul FrostFree , pentru a nu se mai forma niciodata gheata in interiorul sau.

Tehnologia TwinTech FrostFree de care dispune aceasta combina frigorifica aduce o inovatie in depozitarea alimentelor.Tehnologia consta in doua sisteme de racire independente, unul dedicat frigiderul si celalalt congelatorului.Cu ajutorul ei, aerul uscat din congelator nu patrunde in frigider, evitandu-se deshidratarea alimentelor.

Combina este echimpata cu sistemul full NoFrost, ceea ca inseamna ca nu necesita dezghetare periodica.Racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer distributi uniform atat in frigider cat si in congelator, pastrand alimentele proaspete mai mault timp.

SpacePlus va ofera cea mai mare capacitate interna pentru un aparat cu dimensiuni standard, astfel incat sa stocati usor toate cumparaturile dumneavoastra.

Functia ActionCool asigura rapid temperatura de racire dorita, iar functia Action Frezze este ce responsabila cu congelarea alimentelor rapid.

Electrolux inseamna in primul rand calitate si fiabilitate.Compania suedeza de electrocasnice, prima din Europa pune mare accent pe satisfactia clientului.Datorita acestei combine te poti bucura de alimente proaspete in orice moment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here