Aparat de aer conditionat AUX DC Inverter, 12000BTU – pareri si review

0
2088

Fiind vara iar aerul din casa este cat si cel de afara adica irespirabil. Temperaturile au depasit deja 35 grade si te-ai hotarat ca vrei sa achitizitionezi un aer conditionat? Compania Aux este una dintre cei mai mari producatori de HVAC in China, capacitatea de productie anuala este de 10 milioane de echipamente. Aparatul de aer conditionat AUX DC Inverter este cel mai bun pentru casa dumeavoastra.

Caracteristici generale

Designul aparatului este alb, liniile sunt drepte, trasate simplu, cu un display ascuns cu Led ce afiseaza temperatura setata. Dimnesiunile unitatii interioare sunt 800mm x198mm x300mm cu o greutate de 10kg. Datorita tehnologiei optimizarii fluxului de aer, echiparea cu turbina de diametru mare si motor de eficienta ridicata, nivelul de zgomot emis de unitatea interioara este de 20dB. Capacitatea generala este de 12000BTU si raceste o suprafata de 25m. Dimnesiunile unitati exterioare sunt 769mm x260mm x540mm cu o greutate de 27kg.

Aparatul are un filtru cu nanoparticule de argint ce emite permanent ioni de argint pentru a elimina bacteriile. Bio Filter permite neutralizarea bacteriilor, virusiilor si mirosurilor gazelor nocive, precum si compusii organici volatili.

Clasa energetica

Desi aparatul are o putere mare de racire, conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic racire A++. Aceasta clasa are un consum de energie foarte scazut.

Functii si performante

Ionizatorul produce ioni pozitivi si negativi. Cand acesti ioni se ciocnesc, elibereaza o mare cantitate de energie care absoarbe mirosurile neplacute, praful si fumul de tigara, lasand un mediu curat si proaspat.

Functia de curatare automata se activeaza in momentul opririi aparatului din functionare si realizeaza uscarea schimbatorului de caldura. Acesta fiind umed la finalul functionarii, faciliteaza dezvoltarea mucegaiurilor si a bacteriilor, care produc mirosuri neplacute dupa un anumit timp. Prin uscare se distruge mediul prielnic dezvoltarii acestor bacterii.

Auto restart ulterior unei caderi neasteaptate de tensiune aparatul revine la setarile initiale.

iFavor aceast functie permite salvarea setarilor dorite, modul de functionare si temperatura dorita. De fiecare data cand apasati butonul iFavor aparatul va functiona in felul in care a fost inregistrat.

Aparatul este acoperit cu sistemul GoldenFin care se asigura ca suprafata este mai rezistenta la coroziune si imbunatateste durabilitatea schimbatorului de caldura pentru o perioada mult mai mare.

Low Ambient Running(incalzire)- designul unitatii exterioare permite ca aparatul sa porneasca si sa functioneze chiar si cand temperatura este de -15.

Low Ambient Cooling(racire)permite ca aparatul sa functioneze pe racire pana la -15grade exterior.

Autodiagnoza este atat de importanta deoarece protejeaza compresorul si avertizeaza utilizatorul asupra unor defectiuni tehnice.

Timer permite setarea unui interval orar in timpul caruia aparatul sa functioneze oprindu-se in mod automat atunci cand temperatura setata este atinsa.

Unitatea interioara a aparatului de aer conditionat prezinta afisaj LED ascuns. Apasati butonul “Led” al telecomenzii pentru a activa/dezactiva afisajul.

Cu noua plana electronica, consumul de numai 0.5W in standby permite aparatului sa reduca consumul de la 4-5W, comparativ cu aparatele de aer conventionale.

Inverterul turatia ventilatoarelor de la unitatile exterioare si interioare, cat si capacitatea compresorului sunt modulate de controller-ul electronic, fac parte din categoria DC Inverter. Aceste Inverter ajuta la economisirea energiei, dar si la obtinerea eficientei energetice maxime, datorita compresorului DC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here