Top 5 aplicații Android utile în trafic

Află care sunt cele mai utile aplicații Android pentru smartphone și tabletă care te pot ajuta în trafic. Economisește timp, resurse și bani.

0
3384
Top 5 aplicații Android utile în trafic

Cauți aplicații utile în trafic? Citește lista noastră de mai jos și află ce aplicații iți poți instala pe telefonul tău cu Android pentru a economisi timp, bani și resurse în timp ce ești în mașină.

Află care sunt cele mai utile aplicații Android pentru smartphone și tabletă care te pot ajuta în trafic. Economisește timp, resurse și bani.

TPark

Aplicația TPark este o modalitate practică și utilă ce oferă șoferilor posibilitatea de a plăti locul de parcare atât prin sms în toate rețelele de telefonie cât și cu ajutorul serviciului PrePay.

Se descarcă gratuit, iți afișează tariful pentru fiecare zonă de parcare, înregistrează istoricul plăților, îți trimite notificări înainte de expirarea timpului de parcare, îți permite să plătești amenzile de circulație dar și vigneta. Aplicația scrie mesajul și îl expediază fără să necesite memorarea unor coduri pentru zonele de parcare. Este compatibilă pentru orice dispozitiv Android, iOS sau Windows și disponibilă în 18 orașe ale țării.

SMS Parking Romania

Find my car GPS navigator

De la producătorii GPS Polaris, această aplicație Android te duce înapoi la mașina ta fără să necesite conexiune la rețea. Se utilizează GPS-ul telefonului și se pot alege trei sisteme de navigație: compas dinamic ce te direcționează cu ajutorul săgeții; harta care îți arată traseul spre mașină; pseudo-radar cu localizarea mașinii în centrul ecranului.

Find My Car - GPS Navigation

DashCommand

Aplicația îți oferă date esențiale despre motorul mașinii tale pentru a identifica eventualele probleme și cauza acestora. Astfel poți fi la curent cu temperatura uleiului, temperatura apei, viteza și turația motorului. Este nevoie de cititor OBD II conectat prin bluetooth la telefonul tău cu Android.

Waze

Deja cunoscută și foarte utilizată, această aplicație dispune de sistem de navigare GPS, utilizează voce pentru indicarea unui traseu, îți oferă rute alternative pentru evitarea aglomerației din oraș și localizează pe hartă prezența poliției. Eventualele probleme și condiții de trafic sunt redate în timp real și toți șoferii care folosesc aplicația pot actualiza informațiile.

Fuelio

Gratuită, apreciată pentru posibilitatea sincronizării Cloud cu Dropbox, se poate folosi atât pentru mașinile care au combustibil benzină cât și GPL. Această aplicație întocmește un jurnal de combustibil sub forma unor statistici, sumare și diagrame, înregistrează numărul de alimentări și costuri.

Fuelio te ajută să ții evidența sumelor plătite pe combustibil și numărul kilometrilor pe care i-ai parcurs după fiecare plin. Aplicația oferă integrare Google Maps și poate utiliza coordonatele GPS pentru a marca pe hartă toate locațiile în care ai alimentat.

Dacă v-a plăcut topul nostru, nu uitați să ne dați un like!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here