Performanțe Gaming AMD Ryzen 7 – Păreri și Benchmark-uri în Jocuri

Cum se descurcă noul procesor AMD Ryzen atunci când vine vorba de jocuri? Vezi performanțele pentru gaming și află părerile celor ce au testat acest procesor.

0
4129
Performanțe Gaming AMD Ryzen - Păreri și Benchmark-uri în Jocuri

Ești în căutarea unui procesor bun pentru gaming? Vrei să achiziționezi un nou PC ce poate face față cu brio la cele mai noi jocuri? Probabil că ai auzit de noua serie de procesoare AMD Ryzen 7. Dar cât de bune sunt aceste procesoare?

Performanțe Gaming AMD Ryzen

Imediat cu ajungerea lui Ryzen pe piață, AMD a intrat din nou în joc. Noua serie AMD Ryzen 7 a câștigat imediat aprecierea gamerilor din întreaga lume. Prețul mic și performanța bună au făcut din AMD un rival serios pentru Intel.

Dar cum se comportă un AMD Ryzen atunci când vine vorba de gaming?

Probabil că nu toți știți ca atunci când vine vorba de gaming nu contează doar procesorul sau placa video. Un rol important în performanță îl joacă și dezvoltatorii jocului. Procesoarele de la AMD sunt diferite față de cele de la Intel. Au plusurile și minusurile lor. Pentru a obține performanța maximă ce o poate oferi un Ryzen, jocurile trebuie optimizate pentru arhitectura celor de la AMD.

Și să fim sinceri, până de curând procesoarele de la AMD au fost ignorate de multă lume, inclusiv de marile companii dezvoltatoare de jocuri.

AMD Ryzen: Benchmark-uri Jocuri

Pentru a vă face o impresie cât mai clară despre performanțele procesorului AMD Ryzen în gaming, am adunat cele mai relevante benchmark-uri disponibile până acum.

HardwareCanucks

Tom’s Hardware

Guru3D

GamersNexus

TechSpot

Păreri AMD Ryzen 7. Merită să cumperi acest procesor?

Chiar dacă performantele din aceste benchmark-uri nu sunt atât de spectaculoase precum datele oficiale de la AMD, noi suntem de părere că AMD Ryzen reprezintă în continuare o alegere de luat în calcul. Dacă vorbim de gaming, pe măsură ce vor apărea noi jocuri acestea vor fi din ce în ce mai bine optimizate pentru procesoarele AMD.

Dacă vrei să investești într-un nou sistem de gaming și încă nu ești hotărât, te invităm să citești și articolul nostru mai vechi legat de AMD Ryzen 7. Dacă ești hotărât, aici poți găsi o ofertă bună pentru acest procesor.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai un share sau un like!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here