Patru motive pentru a cumpăra un laptop online

0
837
Patru motive pentru a cumpăra un laptop online

În ultima perioadă a crescut numărul celor care fac cumpărături online. Dacă la început oamenii nu știau exact ce vor găsi în colet, acum când se poate deschide coletul înainte de a achita produsul tot mai mulți oameni au decis să economisească timp. Majoritatea celor care aleg să comande produse online aleg electronice, electrocasnice sau produse IT. În general transportul este gratuit și poți beneficia și de oferte speciale pentru clienții din mediul online.

În continuare vom prezenta câteva avantaje pentru achiziționarea unui laptop online.

1. Laptopuri mult mai ieftine decât în magazin!

Cel mai mare avantaj al cumpărăturilor online este faptul că prețurile sunt mai mici deoarece cheltuielile unui magazin online sunt mult mai mici față de cele ale unui magazin în adevăratul sens al cuvântului. Din acest motiv , atunci când achiziționați laptopuri online acestea au un preț mai avantajos.

2. Garanția de retur!

Un alt avantaj foarte important este garanția la retur. După achiziționarea unui laptop online îl poți utiliza câteva zile și dacă nu ești mulțumit îl poți returna. Majoritatea magazinelor online de profil oferă o perioadă de 30 de zile în care produsul poate fi trimis înapoi. În magazinele tradiționale, atât timp cât laptopul funcționează acesta nu poate fi schimbat doar pentru defecte precum probleme la display, se încălzește foarte repede, etc.

Pe internet lucrurile stau altfel:

Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor prevede dreptul clientului de a returna produsul în termen de 10 zile lucrătoare de la încheierea și executarea contractelor la distanta. Acest fapt nu are penalizări și nici nu trebuie invocate vreun motiv anume. Singurul lucru pentru care ar trebui să plătiți dacă achiziționați un laptop online și nu sunteți mulțumit de el ar fi cheltuielile de expediere.

3. Poți beneficia de promoții și oferte speciale online!

Multe magazine online au diferite perioade în care fac promoții și nu e obligatoriu ca acestea să fie și în magazinele de profil. De exemplu, promoțiile de Black Friday se pot întinde chiar și pe durata unei săptămâni întregi.

4. Te poți documenta înainte de a cumpăra!

După ce ai ales câteva modele care îți fac cu ochiul, nu trebuie decât să cauți acele modele pe google sau pe site-ul despre care vrei să cumperi și poți citi părerile celor care au achiziționat deja acel laptop sau poți citi review-uri complete. Dacă mergi în magazin, părerea vânzătorului va fi subiectivă deoarece este interesat în mod direct să îți vândă un anumit produs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here