Cum aleg cel mai bun aparat de aer condiționat?

0
1759
Cum aleg cel mai bun aparat de aer condiționat?

”Cum aleg cel mai bun aparat de aer condiționat?”. Acum că se apropie vara, aceasta este cea mai des întâlnită întrebare. 

Învață cum să alegi cel mai bun aparat de aer condiționat

Pentru a vă fi cât mai ușor să alegeți aerul condiționat potrivit nevoilor pe care le aveți urmați punctele de mai jos:

  1. Numărul de BTU – Acest aspect este foarte important deoarece dacă nu aveți un aparat de aer condiționat potrivit, fie va rula la capacitate maximă pentru a răci la temperatura dorită, fie va fi prea puternic și va răci prea tare aerul din încăpere. În ambele cazuri veți scurta durata de viață a aparatului dumneavoastră.

  2. Tipul aparatului – În funcție de numărul de încăperi pe care doriți să le răciți puteți alege aparate de aer condiționat mobile, monosplit sau multisplit. Dacă doriți să îl poziționați în diferite locuri, atunci optați pentru un electrocasnic mobil. În cazul în care doriți să economisiți spațiul de afară, dar doriți să montați mai multe unități interioare, alegeți multisplit-urile.

  3. Clasa energetică – Pentru că după achiziționarea acestui aparat electrocasnic îl veți folosi timp îndelungat, vă recomandăm clasele energetice A++ și A+++, economice și performante.

  4. Design-ul – Aparatul de aer condiționat este ca o piesă de mobilier, așadar trebuie să fie în acord cu celelalte piese de mobilier. Puteți alege clasicul alb, negru, roșu, design floral sau culoarea pielii.

  5. Programe și funcții – În ultimul timp, aparatele de aer condiționat vin la pachet cu cele mai neașteptate funcții. Poți programa aceste electrocasnice și poți găsi mereu în casă temperatura dorită și un aer curat și sănătos.

  6. Filtrul – Un alt aspect este filtrul care ajută la curățarea aerului, la îmbogățirea lui cu vitamina C sau la eliminarea mirosurilor neplăcute.

Dacă urmați pașii de mai sus veți putea răspunde cu siguranță la întrebarea “Cum aleg cel mai bun aparat de aer condiționat?”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here