Tastatura wireless Logitech k400

0
877
tastatura wireless Logitech k400

Momentan calculatoarele au devenit indispensabile rutinei zilnice. Desktop-urile, laptop-urile si tabletele au ajuns sa fie folosite in aproape orice moment al vietii noastre. Dar ce se intampla cand doresti sa folosesti PC-ul de la o distanta mai mare, cand vrei sa iti conectezi laptop-ul sau tableta la un televizor / proiector si tu sa stai in cealalta parte a camerei sau cand pur si simplu vrei sa stai intr-o pozitie mai comoda? Te lovesti astfel de problema distantei pana la care ajunge un cablu sau de lipsa unei suprafete pe care sa poti folosi in mod corespunzator un mouse.

Solutia cea mai buna vine de la Logitech prin tastatura Logitech k400. Aceasta tastatura wireless are un design compact, un touchpad incorporat si o distanta maxima de functionare de 10 metri.

Caracteristici Tastatura wireless Logitech k400

Caracteristicile sale o transforma intr-o tastatura utila atat pentru utilizatorul multimedia prin dimensiunile reduse, prezenta touchpad-ului ce elimina nevoia de a utiliza un mouse si tastele dedicate pentru sunet si internet, cat si o tastatura pentru gaming-ul ocazional avand o conexiune wireless de 2.4 GHz ce elimina delay-ul si tastele joase si silentioase ce sunt amplasate la o distanta suficient de mare.

Tastatura are un micro receiver usb ce foloseste tehnologia Logitech Unifying. Cu ajutorul acestuia puteti conecta mai multe dispozitive compatibile. Puteti economisi astfel porturile USB in cazul in care aveti un mouse sau alta tastatura de la Logitech ce folosesc aceeasi tehnologie. Receiver-ul are o dimensiune foarte mica si poate fi lasat permanent in laptop.

Desi aceasta tastatura beneficiaza de suportul Plug and Play noi recomandam instalare driver-ului si a programului SetPoint de pe websiteul Logitech pentru a o configura dupa bunul plac. Tastatura are 11 taste ce pot fi programate in functie de dorintele utilizatorului.

Un alt avantaj major al tastaturii Logitech k400 este compatibilitatea cu ultimele versiuni de Windows (Windows XP, Windows Vista, Windows 7, si Windows 8) cat si cu unele platformele mobile.

La aceste caracteristici putem adauga si recomandarile excelente pe care tastatura Logitech k400 le-a primit de la utilizatori, renumele firmei producatoare cat si raportul calitate – pret.

tastatura wireless Logitech k400tastatura wireless Logitech k400 lateral

Tastatura Logitech k400 este un produs uimitor, suficient de fiabil cat sa fie folosit cu laptopuri, calculatoare, tablete dar si alte gadget-uri compatibile.

Concluzii / dezavantaje

Singurul dezavantaj al tastaturii ar putea fi pretul care, comparativ cu o tastatura cu fir, este destul de ridicat. Acesta este si motivul pentru care tastatura nu primeste nota maxima. Trebuie totusi sa avem in vedere ca in ziua de astazi confortul costa si ca Logitech k400 ofera o experienta excelenta.

Tastatura Logitech k400 este suficient de mica cat sa fie depozitata oriunde si destul de usor de configurat incat sa indeplineasca functiile tale favorite. Aceasta tastatura devine astfel si recomandarea noastra pentru utilizatori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here