Un Mouse Colorat: Logitech M238 Marc Monkey

0
1411
Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB cu receiver

Un șoarece vesel ar putea fi cadoul ideal pentru cei care petrec mult timp în fața calculatorului, dar și pentru cei care lucrează în perioada sărbătorilor: măcar decorul să îi mai înveselească puțin. Pentru că ne-au plăcut toate mouse-urile testate de la Logitech am decis să testăm și un Mouse M238, unul dintre variantele disponibile acum pe piață în ediție limitată.

Într-adevăr este mai scump față de un mouse obișnuit M235 datorită modelului ce se găsește pe suprafața sa, dar dacă vi se potrivește puteți achiziționa același tip de mouse dar în varianta clasică.

Design

Mouse-ul Logitech M238 are un design ergonomic special conceput pentru a putea fi utilizat cu ambele mâini. Dimensiunile acestui mouse sunt 95.0 x 55.0 x 38.7 milimetri și cântărește doar 88 de grame. Mâna se simte confortabil pe plasticul mouse-ului și nu transpiră pentru că materialul din care este construit acest șoarece de calculator este de bună calitate.

Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB ambalaj Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB design

Spatele mouse-ului este alb, prevăzut cu spațiu pentru baterie, 4 piciorușe care facilitează alunecarea pe diferite suprafețe (excepție făcând sticla și oglinda), logo-ul firmei și simbolul specific posibilității conectării mai multor periferice cu ajutorul unui singur receiver.

Lateralele roșii sunt făcute dintr-un plastic diferit, antiderapant. Rotița de scroll este nasul maimuței (în cazul imaginii noastre) și este tot roșie.

Datorită formei sale perfect simetrice, mouse-ul Logitech M238 poate fi utilizat atât de persoanele dreptace cât și de cele stângace sau ambidextre.

Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB sus Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB spate Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB lateral

Dacă doriți să utilizați mouse-ul timp îndelungat, vă recomandăm să îl utilizați cu grijă pentru a evita deteriorarea. Mouse-urile de la Logitech testate de noi au demonstrat faptul că materialele din care sunt constituite sunt de bună calitate și rezistă în timp și la căzături.

Funcționare și caracteristici

Mouse-ul Logitech M238 Wireless este prevăzut cu tehnologia wireless de 2.4 GHz ce vă oferă o conexiune excelentă, pe o raza de până la 10 metri.

Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB senzor Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB baterie

Mouse-ul Logitech M238 Wireless este prevăzut cu 5 butoane bine amplasate și o rotiță pentru scroll cu ajutorul căreia puteți naviga mult mai ușor. Cele 5 butoane sunt customizabile ceea ce vă permite să vă personalizați mouse-ul în funcție de nevoile pe care le aveți. Customizarea butoanelor se face cu ajutorul aplicației SetPoint care poate fi găsită pe site-ul Logitech.

Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB receiver (2) Mouse Logitech M238 Marc Monkey, Wireless, USB receiver

Receiver-ul are dimensiuni mici ceea ce înseamnă că poate să rămână în laptopul dumneavoastră. În plus, așa cum am spus anterior, puteți adăuga cu ușurință și alte device-uri compatibile de la Logitech, rezultatul constând în mai multe porturi USB libere. Pentru aceasta aveți nevoie de Unifying Software pe care îl găsiți tot pe site-ul celor de la Logitech. Înainte de a achiziționa alte device-uri, căutați sigla portocalie “unifying” pe ambalaj.

De ce am ales Logitech M238 Marc Monkey?

În primul rând pentru imaginea viu colorată de pe mouse și pentru că toate mouse-urile testate de noi de la Logitech au dovedit că sunt de calitate. În plus, este perfect ergonomic, iar mâna nu transpiră și nu alunecă în timpul utilizării. Este foarte ușor și nu trebuie să îi schimbați bateria încă 12 luni de acum înainte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here