Mouse Wireless Microsoft Mobile 4000, USB

0
886
mouse wireless Microsoft Mobile 4000 negru

Mouse-ul Wireless Microsoft Mobile 4000 reprezinta optiunea ideala pentru un utilizator ce doreste un mouse atat pentru aplicatii office cat si pentru jocuri si nu este dispus sa investeasca o suma foarte mare in achizitionarea sa.

Ajutat de dimensiunile sale ce il incadreaza intre un mouse normal si un mini-mouse este perfect pentru a fi folosit impreuna cu un laptop insa se descurca destul de bine si alaturi de un desktop. Evident, acest mouse se axeaza pe portabilitate.

Design

Mouse-ul este disponibil 5 culori: negru, albastru, roz, alb si verde. Indiferent de culoarea aleasa, mouse-ul are un aspect foarte placut.

mouse wireless Microsoft Mobile 4000 negrumouse wireless Microsoft Mobile 4000 albastrumouse wireless Microsoft Mobile 4000 verde

mouse wireless Microsoft Mobile 4000 nano receivermouse wireless Microsoft Mobile 4000 lateral

Mouse-ul Wireless Microsoft Mobile 4000 beneficiaza de un design ergonomic si o constructie excelenta. Este realizat din plastic combinat cu partii de cauciuc striat ce ofera atat o buna aderenta cat si o senzatie foarte placuta la atingere. Un alt avantaj ar fi ca materialul permite o respiratie foarte buna a pielii, atunci cand folositi mouse-ul un timp indelungat.

Caracteristici mouse Wireless Microsoft Mobile 4000

Mouse-ul beneficiaza de tehnologia wireless de 2.4 GHz ce ofera o conexiune excelenta, fara interferente, pe o raza de pana la 9 metrii.

Nano-receiver-ul cu tehnologia Plug and Play poate fi depozitat in mouse, langa baterie, sau datorita dimensiunilor sale foarte mici, poate fi lasat in portul USB al laptopului.

Tehnologia BlueTrack, ce combina precizia laser cu puterea optica, permite mouse-ului sa ruleze bine pe orice suprafata. Astfel, Mouse-ul Wireless Microsoft Mobile poate fi utilizat fara nici o problema in activitatile zilnice dar si pentru sesiuni de gaming sau alte activitati ce necesita o precizie mai mare.

Autonomia bateriei este, conform producatorului, de zece luni. Mouse-ul a fost utilizat de catre echipa noastra timp de sase luni. Dupa aceasta perioada bateria inca nu s-a terminat.

Mouse-ul foloseste tehnologia Plug and Play insa, cu ajutorul softului, puteti configura butoanele acestuia, viteza de derulare a scroll-ului dar si multe alte optiuni. A fost testat pe Windows XP, 7 si Windows 8 si este compatibil cu toate aceste versiuni.

Trebuie sa mai mentionam ca mouse-ul dispune de Flip 3D pentru Windows 7, cu ajutorul caruia puteti comuta usor intre ferestrele deschise.

Concluzii

Mouse-ul wireless Microsoft Mobile 4000 este un produs excelent, permitand o utilizare variata. Este realizat din materiale excelente si are o durata de viata a bateriei foarte buna. Toate acesta la un pret excelent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here