Mouse Wireless HP Z3200 – bun dar nu prea

0
1262
Mouse Wireless HP Z3200

Mouse-ul HP Z3200 este un mouse clasic, alb, cu 3 butoane. Acesta are un pret accesibil dar, din pacate, consideram ca aceasta este singura lui calitate. Pentru cei care nu doresc un mouse alb, puteti gasi si varianta pe negru.

In opinia noastra, HP Z3200, este un mouse de dimensiuni medii, potrivit doar utilizatorilor care au mana mica sau medie. Persoanele cu mana mai mare vor gasi acest mouse incomod de utilizat. Indiferent de marimea mainii, dupa o utilizare mai indelungata, datorita formei si a materialelor din care acesta este construit, pozitia devine inconfortabila.

Din punctul nostru de vedere, un mouse bun trebuie sa fie format din elemente de buna calitate, ce nu permit mainii sa transpire sau sa alunece pe suprafetele acestuia.

Mouse Wireless HP Z3200 ambalaj Mouse Wireless HP Z3200 fata Mouse Wireless HP Z3200 capac

Functii si caracteristici

Mouse-ul HP Z3200 Wireless beneficiaza de tehnologia wireless de 2.4 GHz ce ofera o conexiune excelenta. Nu am testat cu acuratete raza maxima de functionare a acestuia. Putem totusi sa va asiguram ca nu veti intampina probleme pe distante de pana la 7 metri.

Mouse-ul vine insotit de 2 baterii si pentru a functiona este nevoie de ambele. Cu toate acestea, mouse-ul este foarte usor; el cantareste 119 grame fara baterii. Dimensiunile acestuia sunt: lungime 95 milimetri, latime 57.5 milimetri si inaltime 33.5 milimetri.

Mouse Wireless HP Z3200 receiver Mouse Wireless HP Z3200 spate

HP Z3200 Wireless este un mouse optic, iar producatorul il lauda deoarece poate fi folosit pe mai multe tipuri de suprafete fara probleme. Am citit despre el ca functioneaza pe covoare (suprafata moale), dar si pe suprafete dure precum marmura si granit. Am dorit sa testam si noi acest lucru. Din pacate, mouse-ul achizitionat de noi nu functiona corect pe suprafetele moi si avea nevoie de mouse pad.

Receiver-ul este de dimensiuni mici si nu este marcat in niciun fel. In cazul in care ai si alte receivere / stick-uri USB similare ca dimensiune, va trebui sa il identifici dupa o sagetica minuscula situata undeva in stanga acestuia. Daca vrei sa il iei cu tine trebuie sa stii ca mouse-ul este prevazut cu spatiu special destinat pentru receiver.

Mouse Wireless HP Z3200 lateral stanga Mouse Wireless HP Z3200 logo hp Mouse Wireless HP Z3200 lateral dreapta

Ce nu imi place la mouse-ul HP Z3200 Wireless

  • Calitatea proasta a materialelor din care este confectionat.
  • Daca nu esti obisnuit sa tii degetul mijlociu pe scroll, cel mic iti va atarna de pe mouse.
  • Atunci cand apesi pe butoane acestea fac un zgomot destul de suparator.
  • Striatiile adanci de pe lateralul mouse-ului sunt incomode.
  • Lumina albastra este stresanta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here