Logitech M185 – mouse wireless ieftin si bun

0
1561
Mouse Logitech M185

Cel mai bun mouse ieftin este Logitech M185, un mouse ergonomic, simetric, usor de utilizat si constituit din materiale de buna calitate. Acest mouse este disponibil intr-o gama variata de culori precum gri (modelul testat de noi), rosu , albastru, dar si altele.

Mouse-ul Logitech M185 vine insotit de o baterie care ii asigura autonomia timp de 12 luni. Noi am testat acest model de mouse mai mult de 2 ani si am schimbat o singura data bacteria cu toate ca nu folosim butonul ON/OFF atunci cand acest device a fost in repaus. In plus, daca doriti sa economisiti baterie, aveti la dispozitie si modul Smart Sleep.

Mouse-ul Logitech M185 este un mouse de marime medie, usor de utilizat atat de persoanele dreptace cat si de cele stangace datorita ergonomiei ambidextre.

Caracteristici generale

Mouse-ul Logitech M185 este prevazut cu 3 butoane si o rotita pentru un scroll precis. Dupa ce introduceti receiver-ul in portul USB mouse-ul va fi gata de utilizare fara sa fiti nevoiti sa instalati vreun software.

Receiver-ul de mici dimensiuni poate sa ramana in laptop fara sa existe riscul de a-l rupe sau de a-l pierde. Acesta este compatibil cu sistemele de operare Windows, Linux, Mac si altele.

In plus, acest mouse se bazeaza pe portabilitate. Cu dimensiuni reduse si o greutate mica, mouse-ul Logitech M185 este prevazut cu un spatiu special pentru receiver pentru a fi usor de deplasat.

Mouse Logitech M185 fata Mouse Logitech M185 sus Mouse Logitech M185 spate

Mouse-ul Logitech M185 cantareste 51 de grame fara baterie si are o inaltime de 38.1 milimetri, o latime de 61 milimetri si o lungime de aproximativ 99 milimetri.

Mouse-ul Logitech M185 Wireless este pus in functiune de o tehnologie optica avansata cu ajutorul careia sunt facilitate si usurate toate operatiunile.

Cu acest mouse puteti lucra si va puteti juca oriunde si oricand deoarece tehnologia fara fir criptata si securizata de 2.4 GHz va ofera o conexiune fara intarzieri sau pierderi de date.

Mouse Logitech M185 receiver Mouse Logitech M185 lateral stanga Mouse Logitech M185 lateral dreapta

Ce ne place la mouse-ul Logitech M185?

  • In primul rand, mouse-ul Logitech M185 poate fi utilizat timp indelungat fara probleme. Singurul lucru pe care l-am facut in cei peste 2 ani in care a fost utilizat a fost schimbarea bateriei. Cel mai important lucru este faptul ca acest mouse inca functioneaza.
  • Materialele utilizate la construirea mouse-ului sunt de foarte buna calitate. Cu toate ca a fost scapat pe jos, acesta s-a ales cu cateva zgarieturi minore.
  • Este usor de utilizat fara mouse pad, atat pe suprafete moi cat si pe suprafete dure.
  • Se gaseste la un pret mic pentru un mouse de calitate.
  • Este usor si functioneaza cu o singura baterie.
  • Are autonomie timp de 12 luni.
  • Este usor de portat.
  • Nu are lumina deranjanta atunci cand il utilizezi.
  • Receiver-ul de dimensiuni mici poate fi lasat in portul USB .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here