Monitor LED BenQ 21.5″ – Calitate La Un Preț Bun

0
1018
Monitor LED BenQ 21.5

Monitoarele au fost la origine televizoare fără partea de recepție a semnalelor TV. Sunt diferite tipuri de monitoare, în funcție de destinație și uz, dar noi ne vom referi doar la interfața grafică a utilizatorului; acest periferic al calculatorului care putea afișa inițial doar informații tip text în două culori (galben, verde sau roșu pe fond negru sau text negru pe fundal alb sau gri).

Monitoarele aveau inițial diagonale foarte mici (comparativ cu ceea ce se găsește acum pe piață): 8, 9, 10, 12 sau 15 inch, iar în prezent se găsesc monitoare cu diagonala de până la 27 de inch.

Parametrii de performanță ai oricărui monitor sunt: luminozitatea, mărimea acestuia (diagonala), rezoluția ecranului, rata de reîmprospătare, timpul de răspuns, distanța dintre sub-pixelii de aceeași culoare, consumul de putere, raportul de aspect și unghiul de vizualizare.

De ce LED?

Monitorul LED BenQ 21.5″ are câteva avantaje semnificative fașă de monitoarele bazate pe tehnologia CCFL utilizată de vechile monitoare LCD. În afară de performanțele măsurabile precum contrastul dinamic mai ridicat sau inexistența fenomenului de pierdere a culorilor,etc se enumeră și factorii de mediu precum consumul redus de energie.

Monitor LED BenQ 21.5" senseye Monitor LED BenQ 21.5" Monitor LED BenQ 21.5" spate

Monitorul LED BenQ 21.5″ este negru și dă o notă de eleganță încăperii în care decizi să îl așezi.

Cu monitorul LED BenQ 21.5″ puteți distinge foarte bine culorile deoarece beneficiați de un contrast foarte ridicat față de cel de la vechile monitoare. Imaginea oferită va fi de calitate; albul va fi luminos, negrul va fi perfect întunecat, iar așa vor fi toate culorile. Rezultatul? O imagine clară. Puteți urmări cu plăcere filme sau puteți să vă bucurați de jocurile video.

Ești pasionat de filme? Acest monitor este compatibil cu imaginile Full HD de 1080p astfel încât și cele mai subtile detalii vor fi afișate și veți avea o experiență vizuală captivantă. Timpul de răspuns este de 5 milisecunde, un timp foarte bun pentru a fi sigur că nu văd adversarii din joc traseul înaintea ta.

Pentru a întregi experiența vizuală trebuie să activați difuzoarele și imaginile vor prinde glas.

Singurul minus ar fi acela că nu este dotat cu tehnologia 3D, dar la prețul acesta este un monitor foarte bun.

Beneficiile Monitorul LED BenQ 21.5″

  • Acest monitor beneficiază de Tehnologiei BenQ Senseye® Human Vision. Acest fapt presupune asigurarea unei imagini de foarte bună calitate în fiecare din următoarele moduri: Standard, Film, Joc, Foto, sRGB și Eco.
  • Modul Eco te ajută să economisești nu doar energie ci și bani.
  • Comparativ cu alte modele, modelul LED este mai eficient din punct de vedere energetic cu până la 14.3%.
  • Se curăță foarte ușor cu o cârpă neabrazivă care nu lasă scame. Nu folosiți alte substanțe lichide, aerosoli sau substanțe pentru curățarea sticlei.

De ce recomandăm Monitorul LED BenQ 21.5″ ?

Monitorul LED BenQ 21.5″ are un design modern, plăcut, redă culorile vii, iar timpul de răspuns este de doar 5 milisecunde. În plus, are un raport calitate/ preț foarte bun ceea ce nu te lasă să stai pe gânduri. L-am testat aproximativ o lună până în acest moment și suntem foarte mulțumiți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here