HDD Western Digital My Book Essential 3.0 2 TB

0
1526
HDD extern Western Digital My Book Essential 3.0 2TB

HDD-ul extern Western Digital My Book Essential 3.0 de 2 TB este o solutie mobila de stocare a datelor ce se remarca prin pretul foarte mic si prin fiabilitatea sa. Hard disk-ul are incorporate ultimele tehnologii de transfer si protectia a datelor astfel incat sa se ridice la standardele oricarui utilizator.

Capacitatea si viteza de transfer

Capacitatea de stocare a acestui hard disk este de 2 TB. Cu alte cuvinte, iti ajunge sa pui orice vrei tu pe el si tot o sa mai ramana spatiu liber. Viteza de rotatie da 7200 rpm si buffer-ul de 16 MB garanteaza o folosire a acestui HDD la capacitatile sale maxime.

Viteza de transfer este una mai mult decat buna. In cazul folosirii portului USB 3.0 (care deja este standard pe toate produsele mai noi), puteti atinge viteze de transfer de aproximativ 110 MB/s. Veti putea realiza astfel transferul unui Blue-Ray in aproximativ 2-3 min.

Protectia si securitatea datelor

HDD-ul extern Western Digital My Book Essential 3.0 ofera o protectia remarcabila a datelor dumneavoastra. Beneficiati atat de garantia calitatii pe care Western Digital o ofera prin indelungata sa experienta cat si de tehnologii special concepute pentru acest scop.

O tehnologie dezvoltata special de Western Digital este WD SmartWare. Prin intermediul ei backup-ul datelor dumneavoastra devine o joaca de copil. Are o interfata user friendly, nu necesita citirea unei carti pentru a putea fi folosit si permite urmarirea vizuala a progresului in timpul backup-ului pentru a stii ca datele sunt in siguranta. Pe langa toate acestea, puteti programa hard disk-ul extern Western Digital My Book Essential 3.0 de 2 TB sa realizeze o copie a datelor de fiecare data cand le salvati pe calculator.

Criptarea si parolarea pentru a restrictiona accesul la informatiile dumneavoastra se face foarte usor si simplu.

Design si functionalitate

HDD extern Western Digital My Book Essential 3.0 2TB fataHDD extern Western Digital My Book Essential 3.0 2TB spate

HDD-ul extern Western Digital My Book Essential 3.0 de 2 TB este un produs clasic si elegant, dar in primul rand durabil si rezistent. Este construit din material plastic de culoare neagra. Se observa atentia la detalii a celor de la WD, nimic nefiind lasat la voia intamplarii. Greutatea HDD-ului este de 1.18 Kg, destul de mica pentru capacitatea sa de stocare.

Alimentarea hard disk-ului se poate realiza prin doua moduri. Daca il folositi impreuna cu un port USB 2.0 atunci este necesara conectarea la o priza prin intermediul incarcatorului insa pentru cei ce folosesc port-ul USB 3.0, alimentarea se face prin intermediul cablului USB.

Ajungand la doua subiecte sensibile, temperatura de functionare si zgomotul produs, putem spune ca acest hard disk se descurca destul de bine. Daca in privinta temperaturii observam valori cuprinse in intervalul 20-50 de grade C in functie de timpul de folosire si nivelul de umplere. La capitolul zgomot, HDD-ul este destul de silentios.

Merita cumparat?

Noi credem ca merita. HDD-ul extern Western Digital My Book Essential 3.0 de 2 TB ofera o capacitate foarte mare de stocare si o viteza buna de transfer la un pret este destul de mic. Deci il putem considera drept o alegere inteleapta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here