HDD Extern Seagate Expansion 500GB, 2.5

0
1469
HDD Extern Seagate Expansion 500GB 2.5 USB 3.0 Negru

HDD-ul Extern Seagate Expansion 500GB, 2.5″ reprezinta una din cele mai bune si ieftine solutii de stocare a datelor existente in acest moment pe piata. Beneficiind de caracteristici foarte bune, de renumele producatorului si de o garantie foarte buna, acest Hard Disk extern este un produs ce merita cumparat.

Sa incepem prin a preciza ce il face atat de bun.

Capacitatea de stocare de 500 GB, desi nu este impresionant de mare, este suficienta pentru a acoperi nevoile de baza ale unui utilizator obisnuit. Ca exemplu pot fi stocate aproximativ 35 de filme in format BlueRay, 600-700 in format DVDRip, sau cateva zeci de mii de melodii. HDD-ul beneficiaza de o viteza de rotatie de 5400 rpm si buffer de 8 MB.

Viteza de transfer

Trecand apoi la al doilea lucru ca importanta, putem spune ca viteza de transfer este suficient de mare. In cifre, valoarea medie este de 70 MB/sec. Acest lucru se datoreaza suportului pentru conectivitatea USB 3.0.

Hard Disk-ul extern Seagate Expansion de 500GB ofera o mobilitate excelenta

Alt lucru care face ca HDD-ul Extern Seagate Expansion 500GB, 2.5″ sa fie un produs demn de cumparat este mobilitatea sa. Pentru a putea fi folosit este necesar doar sa il despachetati si sa il conectati la computer prin cablu USB. Windows-ul il va recunoste instant si nu necesita alte proceduri de instalare.

Design

HDD-ul Extern Seagate Expansion 500GB urmareste prin fiecare trasatura a design-ului portabilitatea maxima. Avand dimensiunile de 122.3 x 81.1 x 15.5 mm si o greutate de 0.16 Kg, transportul sau nu va crea nici un fel de problema. Este construit dintr-un plastic negru, rezistent la socuri, care nu pastreaza amprente sau urme. Avand o constructie eleganta, impactul vizual este unul foarte placut.

HDD Extern Seagate Expansion 500GB 2.5 USB 3.0 NegruHDD Extern Seagate Expansion 500GB 2.5 USB 3.0 Negru lateral

Alte caracteristici

Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru securitatea datelor, datorita multitudinii de optiuni de parolare si criptare.
Ce mai putem spune despre el? Il puteti folosi si impreuna cu orice player multimedia sau Smart TV, il puteti folosi si ca memory stick sau ca solutie de back-up.

Concluzii

Merita cumparat? Cu siguranta. HDD-ul Extern Seagate Expansion 500GB este un produs fiabil si de calitate care isi indeplineste perfect scopul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here