HDD Extern Seagate Backup Plus 1TB, 2.5″, USB 3.0

0
2049
HDD Extern Seagate Backup Plus 1TB, 2.5

HDD-ul Extern Seagate Backup Plus 1TB face parte din noua gama a acestui producator si beneficiaza de toate noile tehnologii de protectie si management a datelor la un pret foarte bun.

Caracteristici

Caracteristica definitorie a acestui hard-disk extern este capacitatea de stocare de un TB. Aceasta este suficienta pentru a stoca 250 de DVD-uri sau 17.000 de ore de muzica. In concluzie este o capacitate mai mult decat suficienta.

HDD-ul Extern Seagate Backup Plus de 1 TB este un hard disk foarte silentios. Indiferent de cat de tare il veti solicita zgomotul nu va fi o problema. Alt avantaj este reprezentat de faptul ca nu se incalzeste.

Partea de conectivitate este asigurata prin intermediul porturilor USB 3.0 si 2.0 Din acest motiv este compatibil cu orice dispozitiv si viteza de transfer este excelenta, mai ales in cazul conectivitatii USB 3.0. In cazul in care totusi nu sunteti multumiti va puteti imbunatati viteza de transfer prin achzitionarea unor conectori la ThunderBolt sau FireWire800.

Dar credem ca cea mai importanta caracteristica este durabilitatea hard-disk-ului. A fost testat in medii vitrege ( intre -25 si +40 grade Celsius), a fost supus la caderi si lovituri repetate iar HDD-ul Extern Seagate Backup Plus de 1TB nu a avut nici o problema.

Tehnologii

HDD-ul Extern Seagate Backup Plus de 1TB pune un pret foarte mare pe protectia datelor dumneavoastra. Softul de Backup preinstalat va permite sa personalizati backup-ul pana la cele mai mici detalii. Il puteti face dumneavoastra sau puteti sa il programati automat la un anumit interval. Puteti sincroniza hard-disk-ul cu retele de socializare astfel incat orice poza sau informatie o uploadati sa fie pastra in siguranta si pe unitatea dumneavoastra de stocare. De asemenea modalitatile de parolare si criptare sunt foarte vaste.

Acest hard-disk este compatibil cu orice sistem de operare doar prin plug and play. De asemenea poate fi conectat la media player-ul, router-ul sau televizorul dumneavoastra fara a instala nici nu driver.

Constructie

Principala caracteristica a acestui hard-disk din punctul de vedere a constructiei este portabilitate. Are dimensiunile de 123.4 x 81.1 x 14.5mm si greutatea de 0.224kg. Nu pune nici o problema la manevrare. Este construit din material plastic rezistent de culoare neagra. Un atu este faptul ca este rezistenta la murdarie. Praful si urmele de degete nu sunt foarte usor vizibile.

HDD Extern Seagate Backup Plus 1TB, 2.5", USB 3.0, NegruHDD Extern Seagate Backup Plus 1TB, 2.5", USB 3.0, Negru

Merita cumparat

Noi consideram ca acest hard-disk are toate caracteristicile pentru a fi un best-buy. Un raport calitate pret excelent, caracteristici foarte bune si o garantie de 2 ani. Din aceste motive il recomandam cu placere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here