Hard disk Western Digital My Passport 3.0

0
1705
Hard disk extern Western Digital My Passport 3.0

Hard disk-ul extern Western Digital My Passport 3.0 reprezinta o solutie de stocare a datelor excelenta. Acesta are o portabilitate buna, este silentios si nu se incalzeste. La toate acestea se adauga si renumele firmei producatoare.

Fiabil, durabil si cu un pret foarte bun, acest HDD ofera o solutie excelenta pentru stocarea datelor, motiv pentru care primeste recomandarea noastra.

Design

Hard disk-ul extern Western Digital My Passport 3.0 este realizat dintr-un material plastic rezistent ce protejeaza unitatea la socuri.
Are un aspect elegant, dimensiuni mici (82 x 111 x 19 mm) si o greutate de doar 0.19 kg. Putem spune ca hard disk-ul extern Western Digital My Passport 3.0 este extrem de portabil.

Hard disk extern Western Digital My Passport 3.0 1TBHard disk extern Western Digital My Passport 3.0 USB

Caracteristici hard disk extern Western Digital My Passport 3.0

HDD-ul Western Digital My Passport 3.0 vine in mai multe versiuni cu capacitati de stocare diferite (320GB, 500GB, 1TB si 2TB). Noi consideram ca in varianta de 1TB, se ajunge la acel echilibru perfect intre spatiul de stocare si pretul hard disk-ului.
Capacitatea de stocare de 1 TB este suficienta pentru a depozita 120 de filme Blu-Ray sau 256000 de melodii. Viteza de rotatie este de 5400 rpm si permite o accesare destul de rapida a datelor.

Interfata de conectare este compatibila cu USB 2.0 dar si cu USB 3.0. Puteti atinge astfel viteze foarte bune de transfer (mult peste ce se poate gasi la aceeasi suma de bani). Producatorii sustin ca prin portul Usb 2.0, HDD-ul WD My Passport 3.0 poate atinge o viteza maxima de transfer de aproximativ 480 Mb/s iar pentru USB 3.0 aceasta poate ajunge la valoarea de 5 GB/s.
Noi am ajuns la o viteza de aproximativ 20 Mb/s pentru USB 2.0 si 30 Mb/s pentru USB 3.0 (configuratie folosita: laptop cu procesor i3 si HDD cu 5400 rpm).

Hard disk-ul extern Western Digital My Passport 3.0 nu necesita alimentare separata. Aceasta se realizeaza prin intermediul cablului USB. Astfel se elimina necesitatea unei surse suplimentare de alimentare.

Principalul atu al acestui hard disk este reprezentat de soft-urile preinstalate.

Principalul ajutor vine de la WD Security ce permite utilizatorului multiple variante de parolare si criptare a datelor pentru o protectie sporita. Aveti insa grija sa nu uitati parola. Datele odata criptate, devine practic imposibila recuperarea lor fara cheia de acces.
WD Drive Utilities, alt soft din pachetul de baza, transforma mentenanta hard disk-ului intr-o sarcina extrem de simpla. Veti avea la dispozitie multiple optiuni de diagnosticare, defragmentare si configurare.

Concluzii

Hard disk-ul extern Western Digital My Passport 3.0 este extrem de fiabil si are o constructie robusta. Este ideal pentru utilizarea zilnica, atat prin viteza buna de transfer cat si prin soft-ul ce ofera o protectie excelente. Hard disk-ul extern Western Digital My Passport 3.0 este o alegere foarte buna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here