Camera Web Microsoft LifeCam HD-5000, USB

0
699
camera web microsoft lifecam hd 5000 usb

Camera Web Microsoft LifeCam HD-5000 este dispozitivul ideal pentru persoanele care doresc o calitate video ireprosabila. Pretul destul de mic este un alt mare plus in achizitionarea acestei camere web.

Rezolutie 720p

Camera Web Microsoft LifeCam HD-5000 beneficiaza de un senzor CMOS de 1.3 MPx. Rezolutia video la care acesta camera poate sa inregistreze este de 1280x720p la un framerate de 30. Astfel va veti bucura de o inregistrare de o calitate impecabila.
Aceasta camera beneficiaza si de tehnologia TrueColor ce imbunatateste calitatea video. Acest soft se asigura ca indiferent de conditiile ambientale, imaginile inregistrate vor fi vibrante si naturale.
De asemenea, camera Web Microsoft LifeCam HD-5000 inregistreaza in formatul 16:9 pentru imagini de o calitate cinematografica.

Inregistrare audio

Pe langa proprietatile video foarte bune aceasta camera web impresioneaza si la nivelul partii audio. Captarea audio se realizeaza foarte bine camera web Microsoft reusind sa se descurce excelent indiferent de zgomotul de fundal. Fie ca sunteti intr-o sala de conferinta sau intr-un loc aglomerat sunetul inregistrat nu va fi distorsionat.

Compatibilitate

Camera Web Microsoft LifeCam HD-5000 este compatibila cu orice sistem de operare si este foarte usor de instalat si utilizat. Functioneaza perfect impreuna cu Yahoo Messenger, Skype, Windows Live sau AOL Instant Messenger. Driverele nu sunt o problema fiind mereu actualizate pe site-ul producatorului.

Aspect

Design-ul acestei camere web este unul placut si practic. Este un dispozitiv elegant ce se potriveste oriunde. Sistemul de prindere ii permite sa fie asezata atat pe monitoare clasice cat si pe cele LEDLCD. Nici in cazul unui laptop nu va fi o problema fixarea camerei. Un element caracteristic acestei camere este butonul Windows Live ce va permite sa vedeti contactele si efectuati apeluri video.

camera web microsoft lifecam hd 5000 usb 720pcamera web microsoft lifecam hd 5000 usb lateral

Merita cumparata

Tinand cont de calitatile foarte bune ale camerei si de pretul mic cu siguranta ca merita cumparata. Raportul calitate pret este mai mult decat ideal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here