Laptop HP EliteBook Folio 1040 G2 – Pret, Pareri, Sugestii

0
1116
Laptop HP EliteBook Folio 1040 G2 - Pret, Pareri, Sugestii

Design

Este de mentionat ca acesta este cel mai subtire Ultrabook de la HP. Aspectul acestui laptop este foarte placut fiind facut in totalitate din aluminiu si avand dimensiunea ideala de 14 inci. Chiar daca este foarte elegant si subtire, aspectul este direct proportional cu duritatea.

Conectivitate

Laptopul are 2 USB-uri de tip 3.0, o iesire audio care functioneaza ca jack si pentru casti si pentru microfon si un DisplayPort pentru a conecta laptopul la un alt ecran. Personal cred ca sunt putine port-uri, insa este de inteles datorita faptului ca este foarte subtire si elegant.

Laptop HP EliteBook Folio 1040 G2 - Pret, Pareri, Sugestii (2) Laptop HP EliteBook Folio 1040 G2 - Pret, Pareri, Sugestii (3) Laptop HP EliteBook Folio 1040 G2 - Pret, Pareri, Sugestii (4)

Performanta laptopului HP EliteBook Folio 1040 G2

Prin ecranul FullHD (1920 x 1080) se poate vedea performanta placii video integrata, insa este un Intel HD Graphics 5500 care este o evolutie in performanta fata de vechile variante, sustinuta de un procesor Intel de generatia a 5-a ajutat de 8 GB de ram DDR3L cu o frecventa de 1600 MHz. Aceste performante ajuta si durata de viata a bateriei care din fabrica asigura circa 10 ore de autonomie, ceea ce pentru un laptop care cantareste doar 1.5 kg este ceva remarcabil. In schimb daca vrei sa te si joci pe acest laptop va trebui sa te limitezi la jocuri care nu au cerinte foarte mari. Cat despre spatiul de stocare, acesta este mic la doar 256 GB insa este foarte rapid datorita faptului ca este un SSD.

Laptop HP EliteBook Folio 1040 G2 - Pret, Pareri, Sugestii (5)Laptop HP EliteBook Folio 1040 G2 - Pret, Pareri, Sugestii (6)

Concluzie

Pentru cine este acest laptop? Pai, pentru toata lumea in afara de gameri, pentru acestia o placa video integrata care se foloseste de memoria ram nu este deloc suficienta. In schimb daca vrei doar sa navighezi pe internet, sa faci prezentari este foarte potrivit datorita port-urilor sau pur si simplu sa citesti e-mail-uri acest laptop este mai mult decat suficient si este si ajutat de bateria foarte eficienta.

Partea cea mai putin buna este faptul ca pretul este extraordinar de mare si anume 7.199 de lei. Din cauza aceasta primeste din partea mea nota 2/5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here