Laptop Dell Inspiron 5558 – Pret, Pareri, Sugestii

0
1011
Laptop Dell Inspiron 5558 - Pret, Pareri, Sugestii

Design laptop Dell Inspiron 5558

Arata okay. Sfarsit. Cam asa as putea sa descriu pe scurt acest laptop, arata okay. Are, ce-i drept, un design minimalist, este facut in totalitate din plastic, este subtire avand o grosime mai mica de un inch, il poti achizitiona in 3 culori: negru, alb si albastru insa acest lucru depinde de regiunea in care va aflati, este relativ usor la doar 2.4 kg, dar doar atat, nu are nimic iesit din comun, o trasatura cat de mica pentru a-i da personalitate.

Conectivitate

Este de mentionat ca are suficiente port-uri si slot-uri cat sa nu aveti imediata nevoie de un USB HUB. 2 port-uri USB de tip 2.0 si unul de 3.0 sunt suficente pentru un mouse, un stick sau orice altceva doriti sa conectati la acest laptop. Mai are un port RJ-45 pentru un cablu de internet, o iesire audio pentru casti, boxe si/sau un microfon si un cititor de carduri care este foarte util daca doriti sa mutati poze sau filmari de pe camera sau din telefon pe Hard Disk-ul de 1 TB al acestui device. Si pentru a va conecta cu cineva la distanta puteti sa folositi camera WEB care inregistreaza la o calitate de 720p, dar acesta este standardul pentru marea majoritate a laptopurilor.

Laptop Dell Inspiron 5558 - Pret, Pareri, Sugestii (2) Laptop Dell Inspiron 5558 - Pret, Pareri, Sugestii (3)

Performanta laptopului Dell Inspiron 5558

Cand vine vorba de performanta este de apreciat ca Dell a hotarat sa echipeze acest laptop cu o placa video dedicata si anume un GeForce 920M de la Nvidia la un pret destul de accesibil. Procesorul i3 de generatia a 5-a care sustine aceasta placa video nu va va uimi cu performante uluitoare, insa este suficient cat sa duca sarcini elementare si este capabil si de a rula cateva jocuri. Cand vine vorba de RAM, cei 4 GB ocupa unul din cele doua slot-uri, ceea ce inseamna ca puteti sa mai adaugati ulterior.

Laptop Dell Inspiron 5558 - Pret, Pareri, Sugestii (4) Laptop Dell Inspiron 5558 - Pret, Pareri, Sugestii (5)

Concluzie

Pentru cine este acest laptop? Eu as spune ca pentru un student care vrea sa isi faca temele pe el fara sa i se blocheze in Power Point, dar care sa se si poata juca putin, insa nu foarte mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here