Laptop ASUS X550JX-XX129D – Pret, Pareri, Opinii

0
1077
Laptop ASUS X550JX-XX129D - Pret, Pareri, Opinii

Cei de la Asus se pricep fara indoiala cand vine vorba de construit laptopuri si ASUS X550JX-XX129D nu face exceptie de la regula.

Design

Acest laptop este facut in cea mai mare parte din aluminiu, ceea ce ii ofera o rigiditate ridicata si o disperise a caldurii mai buna. Fiind din generatia curenta este cu 5% mai subtire ca varianta vanduta precedent.

Conectivitate laptop ASUS X550JX-XX129D

Este facut de Asus deci asteptati-va la ce este mai bun. Vine echipat cu 2 port-uri USB de tip 3.0 care va ofera viteze de transfer foarte mari si unul de tip 2.0 care nu are chiar aceeasi viteza, in schimb nu veti avea probleme de compatibilitate. Pe langa aceste USB-uri, latopul mai are si o iesire audio pentru casti, boxe si/sau microfon, un port HDMI pentru a va conecta la un ecran cu o rezolutie mare, un port VGA pentru a va lega de un proiector cu o rezolutie nu tocmai HD si un port RJ-45 pentru un cablu de internet. Este o incluziune bine venita chiar daca placuta wireless isi va face treaba foarte bine.

Laptop ASUS X550JX-XX129D - Pret, Pareri, Opinii (5) Laptop ASUS X550JX-XX129D - Pret, Pareri, Opinii (6) Laptop ASUS X550JX-XX129D - Pret, Pareri, Opinii (7)

Performanta laptopului ASUS X550JX-XX129D

Pentru pretul pe care il are este foarte puternic, avand un procesor i5 de la Intel cu o frecventa destul de mare, 4 GB de memorie RAM care poate fi crescuta ulterior si o placa video integrata Intel HD Graphics insa aceasta este doar pentru momentele in care vreti sa ecconomisiti baterie. In rest aveti o placa video dedicata si una chiar buna, vorbesc despre un GeForce GTX 950M de la Nvidia. O placa foarte buna care va va oferi multe cadre pe secunda pana si in jocuri precum GTA V sau Battlefield Hardline, iar jocurile precum Dota 2, CS:GO sau League of Legends vor rula fara nicio problema mai ales ca rezolutia nativa a ecranului nu este full HD.

Laptop ASUS X550JX-XX129D - Pret, Pareri, Opinii (2) Laptop ASUS X550JX-XX129D - Pret, Pareri, Opinii (3) Laptop ASUS X550JX-XX129D - Pret, Pareri, Opinii (4)

Concluzia

Nu cred ca mai are rost sa spun ca este un laptop foarte performant si capabil pentru pretul pe care il are.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here