Laptop ASUS X540LJ-XX001D – Pret, Pareri, Sugestii

0
1103
Laptop ASUS X540LJ-XX001D - Pret, Pareri, Sugestii

Design laptop ASUS X540LJ-XX001D

Senzatia de device premium a fost mereu o tinta pe care Asus o atinge de fiecare data cu produsele lor si acest laptop nu este o exceptie. Are doar 1.9 kg si este facut din materiale de buna calitate. Tastatura fabricata dintr-o singura bucata este printre cele mai bune si ofera o senzatie placuta cand vine vorba de scris cu o cursa de doar 1.8 mm.

Conectivitate

La acest capitol o duce foarte bine fiind echipat cu un USB de tip 2.0, unul de tip 3.0 si in mod surprinzator, un usb de tip C care este reversibil si ofera o viteza de transfer foarte mare (poate transfera un fisier de 2 GB in mai putin de 4 secunde). Pe langa USB acest laptop are un port HDMI, un port VGA, o iesire audio care functioneaza si cu boxe sau casti cat si cu microfoane, Asus fiind recunoscut pentru calitatea amplificatoarelor cu care sunt echipate laptopurile lor. Iar daca viteza internetului este un punct cheie pentru tine, fie utilizezi reteaua Wi-Fi, fie port-ul pentru un cablu de internet, amandoua fiind solutii foarte bune.

Laptop ASUS X540LJ-XX001D - Pret, Pareri, Sugestii (2) Laptop ASUS X540LJ-XX001D - Pret, Pareri, Sugestii (3) Laptop ASUS X540LJ-XX001D - Pret, Pareri, Sugestii (4)

Performanta laptopului ASUS X540LJ-XX001D

Cand vine vorba de performanta, procesorul Intel i3 al acestui laptop nu este cel mai nou sau mai performant de pe piata insa pentru sarcini de lucru normale este suficient. Acest procesor este ajutat de 4 GB de memorie RAM de tip DDR3 si punctul forte al acestui device, placa video Nvidia GeForce 920m care pentru pretul laptopului este foarte buna asigurandu-va posibilitatea de a va si juca anumite jocuri precum Call of Duty Advanced Warfare sau chiar si GTA V daca nu aveti pretentia de a juca la calitate maxima.

Laptop ASUS X540LJ-XX001D - Pret, Pareri, Sugestii (5) Laptop ASUS X540LJ-XX001D - Pret, Pareri, Sugestii (6) Laptop ASUS X540LJ-XX001D - Pret, Pareri, Sugestii (7)

Concluzie

Acest laptop pentru pretul de 1.399 de lei este foarte bine echipat si va asigura ca nu veti avea probleme cu aproape nicio aplicatie pe care o veti instala. Va puteti bucura de performanta acestui laptop prin ecranul de calitate foarte buna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here