Laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D – Pret, Pareri, Sugestii

0
1304
Laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D - Pret, Pareri, Sugestii

Design

O sa spun de la bun inceput: acest laptop arata superb. Fiind facut de Asus si facand parte din seria Republic Of Gamers, beneficiaza de cele mai bune materiale. Iti ofera optiunea de a alege intre o carcasa de plastic si una Gri-Metal. Design-ul minimalist si multitudinea de led-uri fac acest laptop sa fie printre cele mai frumoase device-uri de pe piata.

Conectivitate laptop ROG GL552VX-CN059D

Este un laptop modern si prin urmare are o multitudine de port-uri si slot-uri printre care se numara si 2 USB-uri de tip 3.0, unul 2.0, un port pentru cablul de internet, o iesire audio pentru casti, boxe si/sau microfon, si un port HDMI. Insa cea mai interesanta aditie la aces device este un port USB de tip C care asigura viteze foarte mari de transfer.

Laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D - Pret, Pareri, Sugestii (2) Laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D - Pret, Pareri, Sugestii (3) Laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D - Pret, Pareri, Sugestii (4)

Performanta laptopului ASUS ROG GL552VX-CN059D

Fiind din seria ROG, acest laptop este construit pentru performanta. Procesorul Intel i7 de generatia a 6-a ofera performante uimitoare datorita celor 4 nuclee cu o frecventa ridicata. Pe langa acestea, fiind un procesor nou, accepta memorie RAM DDR4 care este mult mai rapida decat DDR3. Aceasta unitate vine echipata cu 8 GB insa se poate face upgrade pana la 32 GB in cazul in care doriti sa editati videoclipuri, sa lucrati cu Photoshop-ul si in acelasi timp sa va si jucati pe el. Daca tot am adus vorba de jucat trebuie sa precizez ca pana si jocurile moderne precum GTA V va vor rula bine datorita placii video cu care vine laptopul. Aceasta este facuta de NVIDIA si este un GTX 950M cu 4 GB de memorie si va va asigura suficiente cadre pe secunda pentru a va bucura de jocuri pe ecranul full HD Anti-Glare. Nici sunetul nu este lasat la o parte asa ca vine cu un sistem audio cu tehnologie SonicMaster.

Laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D - Pret, Pareri, Sugestii (5) Laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D - Pret, Pareri, Sugestii (6) Laptop ASUS ROG GL552VX-CN059D - Pret, Pareri, Sugestii (7)

Concluzie

Pentru cine este acest laptop? Ei bine pot spune ca daca esti student sau calatoresti destul de mult si vrei sa ai un laptop pe care te poti baza cand vine vorba de jocuri, acesta este o alegere foarte buna fiind destul de usor, cantarind doar 2,5 kg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here