Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 – Pret, Pareri, Sugestii

0
1025

Designul laptopului Lenovo IdeaPad G50-80

Design-ul acestui laptop nu este prea atragator, am sa spun asta de la bun inceput. Nu este cel mai subtire laptop si nici cel mai premium cand vine vorba de materialul din care este facut fiind confectionat dintr-un plastic oarecum rezistent insa nu prea placut ochiului. Partea buna este ca Lenovo a pus mai mult accent pe performanta si practicalitate.

Conectivitate laptop Lenovo IdeaPad G50-80

Dupa cum spuneam, Lenovo pretuieste practicalitatea si prin urmare acest laptop vine echipat cu 2 port-uri USB 2.0 si unul 3.0, un port VGA pentru a conecta un alt monitor sau televizor la acesta, un port pentru cablul de internet pentru a asigura viteze mai bune ca cele de pe Wi-Fi si o iesire audio. Pe langa acestea, laptopul in cauza mai are si un cititor de carduri 2 in 1, precum si un cititor de CD-uri.

Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 - Pret, Pareri, Sugestii (2) Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 - Pret, Pareri, Sugestii (3) Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 - Pret, Pareri, Sugestii (4)

Performanta

Mie personal imi plac jocurile video si acest laptop, chit ca nu este cel mai potent pe care il produce Lenovo, este destul de bun pentru a te bucura de cateva jocuri precum Assassin’s Creed Black Flag sau Fifa 2015, insa nu va bucurati prea repede deoarece nu vor rula la capacitate maxima si rezolutie nativa. Dar pentru jocuri putin mai vechi, procesorul Intel i3 de generatia a 4a care are un consum redus de electricitate ajutat de 4 GB de memorie ram la o viteza buna si placa video dedicata cu o memorie de 2 GB sunt numai bune pentru a te bucura de experienta traita prin ecranul de buna calitate si ajutat de difuzoarele care se bucura de tehnologia Dolby Advanced Audio.

Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 - Pret, Pareri, Sugestii (5) Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 - Pret, Pareri, Sugestii (6) Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 - Pret, Pareri, Sugestii (7)

Concluzie

In cele din urma este un laptop bun luand in cosiderare pretul care in momentul de fata este de aproximativ 1.399 de lei. Chiar daca nu este cel mai frumos laptop pe care Lenovo il produce este suficient de potent pentru o activitate de intensitate medie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here