Laptop Lenovo IdeaPad 100-15 – Pret, Pareri, Sugestii

0
1162
Laptop Lenovo IdeaPad 100-15 - Pret, Pareri, Sugestii

Design

Laptopurile de la Lenovo sunt printre cele mai cumparate de pe piata. Un rol important pentru realizarea acestui lucru este jucat de design-ul lor. Sunt robuste dar totusi placute la atingere si isi fac treaba fara sa iti sara in ochi. Plasticul din care este facut acest laptop este unul de buna calitate care rezista la zgarieturi si amprente. Fiind foarte subtire si cantarind doar 2.3 kg este portabil si ideal pentru un stil de viata dinamic.

Conectivitate

Aici nu prea ai de unde alege dat fiind faptul ca vine echipat doar cu un USB de tip 2.0 si unul 3.0 pentru perifericele tale. La acestea se mai adauga o iesire audio pentru casti, boxe si/sau microfon, si un bine primit port pentru un cablu de internet. Insa daca nu ai un cablu langa tine, placuta de wireless te scoate din probleme fiind de buna calitate si asigura o viteza de transfer foarte buna. Mai are si un port HDMI prin care te poti conecta la un alt display. Iar daca esti pasionat de fotografie sau film si ai multe carduri de memorie, acest laptop te poate ajuta cu cititorul de carduri 4 in 1.

Laptop Lenovo IdeaPad 100-15 - Pret, Pareri, Sugestii (1) Laptop Lenovo IdeaPad 100-15 - Pret, Pareri, Sugestii (4)

Performanta

Performanta este decenta, acest device este echipat cu un procesor i3 de la Intel care vine la pachet cu o placa video integrata destul de potenta pentru a juca jocuri mai putin solicitante precum Counter-Strike sau League of Legends, iar cei 4 GB de memorie ram iti asigura rularea a mai multor aplicatii in acelasi timp. Iar daca esti pasionat de jocuri sau filme, au unde sa le stochezi pe Hard Disk-ul laptopului de 1 TB.

Laptop Lenovo IdeaPad 100-15 - Pret, Pareri, Sugestii (2) Laptop Lenovo IdeaPad 100-15 - Pret, Pareri, Sugestii (3)

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui laptop portabil, care sa fie facut din materiale de calitate sau pe care sa va stocati datele, atunci ati gasit ce cautati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here