Laptop HP ProBook 650 G1 – Pret, Pareri, Opinii

0
1332
Laptop HP ProBook 650 G1 - Pret, Pareri, Opinii

Design-ul laptopului HP ProBook 650 G1

Laptopul HP ProBook 650 G1 este unul elegant. Design-ul minimalist si textura aluminiului din care este facut acesta ii ofera o senzatie de device bine facut. Ceva ce mie personal imi place foarte mult la acest laptop este ca are difuzorul montat sub ecran de unde poate sa proiecteze sunetul direct catre utilizator spre deosebire de cele care au difuzoarele situate sub suprafata pe care stai cu podul palmelor.

Conectivitate laptop HP ProBook 650 G1

Acest device se vede ca este facut pentru a edita poze sau filmari sau pentru a lucra cu documente. Afirm acest lucru deoarece laptopul in cauza are nu mai putin de 4 port-uri USB de tip 3.0 care va vor asigura viteze de transfer foarte bune de pe stick sau Hard Drive extern. Mai are si un cititor de carduri pentru a descarca pozele din camera dumneavoastra fara a fi nevoie de un adaptor. La acestea se mai adauga o mufa VGA pentru a va conecta la un proiector, un port RJ-45 pentru un cablu de internet si o iesire audio pentru casti, boxe si/sau microfon. Pe langa conectivitate fizica veti beneficia si de Bluetooth 4.0 si o placuta de wireless foarte buna.

Laptop HP ProBook 650 G1 - Pret, Pareri, Opinii (2) Laptop HP ProBook 650 G1 - Pret, Pareri, Opinii (3)

Performanta

Performanta este bunicica, ce-i drept are un procesor Intel i5 de generatia a 4-a, un procesor foarte capabil, insa are de suferit din cauza lipsei unei placi video dedicate (asta in cazul in care vrei sa va jucati pe el) si din cauza celor 4 GB de memorie RAM care nu sunt suficienti, insa se mai pot adauga ulterior pana la 16 GB. Nici Hard Disk-ul acestuia nu este impresionant la doar 500 GB insa are o viteza de transfer buna.

Concluzie

Daca la locul de munca vi se cere sa adunati informatie din mai multe surse precum un Hard Drive extern, un stick, o camera de fotografiat si sa o prelucrati dumneavoastra, acest laptop este facut pentru dumneavoastra, insa veti putea gasi cu siguranta performante similare la un pret mai mic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here