Laptop HP 250 G4 – Pret, Pareri, Sugestii

0
1223
Laptop HP 250 G4 - Pret, Pareri, Sugestii

Design-ul laptopului HP 250 G4

Nu este cel mai atragator laptop pe care il poti cumpara, o sa incep cu asta, e un start bun. Design-ul este unul minimalist, fiind un laptop facut in totalitate din plastic. Acest lucru poate sa fie si un lucru bun deoarece ofera senzatia de laptop facut pentru birou, subtil si cu un exterior care nu iese in evidenta prea mult.

Conectivitate

La acest capitol se putea si mai bine insa clar se putea si mai rau. Pe partea stanga se regasesc un port VGA pentru conectarea unui alt monitor sau proiector cu o rezolutie nu foarte mare, un port RJ-45 pentru un cablu de internet in caz ca wireless-ul modern cu care este echipat nu este suficient pentru dumneavoastra, un USB de tip 3.0 si unul 2.0, un port HDMI pentru monitoare cu rezolutie mare si o iesire audio pentru casti, boxe si/sau microfon. Pe partea dreapta gasim un DVD RW, un USB 2.0 si un cititor de carduri pentru cei pasionati de fotografie si film.

Laptop HP 250 G4 - Pret, Pareri, Sugestii (2) Laptop HP 250 G4 - Pret, Pareri, Sugestii (3)

Performanta laptop HP 250 G4

Daca design-ul nu iese in evidenta, nici cu performantele nu va veti putea lauda. Procesorul i3 de generatia a 5-a este conceput pentru face laptopul sa reziste mai mult fara un incarcator intrucat este facut mai mult pentru consum redus decat pentru performanta in jocuri sau in programe de editare. Nici cei 4 GB de memorie RAM nu sunt suficienti pentru cerintele din ziua de astazi. Cat despre placa video, ea este integrata si prin urmare nu veti putea juca prea multe jocuri insa poate sa ruleze Minecraft spre exemplu. Toate acestea contribuie la greutatea totala a laptopului de doar 2.1 kg insa nu justifica pretul destul de mare al acestui produs.

Laptop HP 250 G4 - Pret, Pareri, Sugestii (4) Laptop HP 250 G4 - Pret, Pareri, Sugestii (5)

Concluzie

Personal nu recomand acest laptop deoarece are un raport calitate-pret destul de mic. Daca vreti doar sa il folositi pentru Word sau Excel si putina navigare pe internet este ok, insa pentru jocuri si sarcini de lucru mai grele nu este recomandat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here