Laptop Dell Inspiron 3552 – Pret, Pareri, Sugestii

0
1532
Laptop Dell Inspiron 3552 - Pret, Pareri, Sugestii

Design-ul laptopului Dell Inspiron 3552

Design-ul acestui laptop este destul de simplu sau chiar banal, avand un finisaj negru rezistent la amprente, insa compenseaza pentru aceast lucru prin calitatea materialelor. Spre exemplu, tastele rezista pana la 10 milioane de apasari, capacul flexeaza, dar totusi ofera un sentiment de duritate, balamalele sunt concepute in asa fel incat sa reziste la peste 20.000 de deschideri si inchideri ale capacului. Pe langa toate acestea, Dell testeaza rezistenta laptopurilor expuse la temperaturi de pana la 65 ⁰C.

Conectivitate

Nici aici situatia nu este rea deloc, deoarece acest laptop vine dotat cu 3 port-uri USB, unul de tip 2.0, iar celelalte doua de tip 3.0. La acestea se mai adauga o iesire audio pentru casti si microfon si un port HDMI pentru a va lega la un alt display daca este cazul. Nu prezinta un port pentru un cablu de internet, insa compenseaza prin placuta de wireless de foarte buna calitate care ofera viteze de remarcat.

Laptop Dell Inspiron 3552 - Pret, Pareri, Sugestii (4) Laptop Dell Inspiron 3552 - Pret, Pareri, Sugestii (2) Laptop Dell Inspiron 3552 - Pret, Pareri, Sugestii (5)

Performanta Dell Inspiron 3552

Cand vine vorba de performanta, acest laptop nu o duce chiar bine. Este conceput pentru a consuma putina energie electrica si prin urmare sa aiba o durata de viata a bateriei cat mai mare. Insa acest lucru nu este o scuza pentru procesorul acestuia: chiar daca este un Quad-Core de la Intel, un simplu i3 il depaseste ca performanta, acesta din urma avand doar 2 nuclee. Cei 4 GB de memorie ram vor face fata nevoilor de zi cu zi pe care le vei satisface cu acest lapop. Unde exceleaza in schimb acest device este la capitolul sunet unde boxele cu tehnologia Waves MaxxAudio te vor impresiona din prima.

Laptop Dell Inspiron 3552 - Pret, Pareri, Sugestii (3) Laptop Dell Inspiron 3552 - Pret, Pareri, Sugestii (6)

Concluzie

Acest laptop, ca oricare altul, are avantaje si dezavantaje, este portabil, bateria tine foarte mult timp, se aude grozav, insa toate acestea nu reusesc sa compenseze pentru performanta scazuta a acestuia, de aceea eu personal nu il recomand.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here