Laptop Dell Inspiron 3542 – Pret, Pareri, Sugestii

0
1101
Laptop Dell Inspiron 3542 - Pret, Pareri, Sugestii (4)
Dell Inspiron 15 3000 Series Non-Touch (Model 3542) notebook computer, with Haswell processor.

Design-ul laptopului Dell Inspiron 3542

Nu are cel mai placut design din lume, insa compenseaza pentru acest lucru cu fiabilitatea de invidiat. In general, laptopurile Inspiron sunt facute sa faca fata unor temperaturi destul de mari, de pana la 65 de grade Celsius. Pe langa acest lucru, balamalele sunt concepute sa reziste la peste 20.000 de utilizari fara a se slabi. Butoanele sunt de foarte buna calitate si rezista la milioane si milioane de apasari. Pe langa acestea, greutatea sa de 2.4 kg il face destul de portabil.

Compatibilitate

Cand vine vorba de port-uri si slot-uri, acest laptop nu este in concordanta cu pretul relativ mic, avand un numar destul de mare de cai prin care poti conecta diferite periferice. De exemplu are 3 porturi USB dintre care 2 sunt USB 2.0 si unul 3.0, un jack care functioneaza ca iesire pentru casti si intrare pentru microfon, un DVD RW si un port HDMI pentru a conecta un alt ecran.

Laptop Dell Inspiron 3542 - Pret, Pareri, Sugestii Laptop Dell Inspiron 3542 - Pret, Pareri, Sugestii (2) Laptop Dell Inspiron 3542 - Pret, Pareri, Sugestii (3)

Performanta laptopului Dell Inspiron 3542

O sa spun de la bun inceput ca nu este cel mai performant laptop pe care il poti cumpara, insa la acest pret este greu de batut. Procesorul marca Intel, cu cele 2 nuclee ajutat de 4 GB de ram de tipul DDR3 si placa video integrata Intel HD Graphics, va reusi sa va ofere o experienta destul de fluida in navigarea pe internet, vizionarea de filme si alte aplicatii care nu necesita foarte multe resurse.

Laptop Dell Inspiron 3542 - Pret, Pareri, Sugestii (6) Laptop Dell Inspiron 3542 - Pret, Pareri, Sugestii (5)

Concluzie

Este acest laptop pentru oricine? Raspunsul este nu. Daca vrei sa te bucuri de ultimele jocuri si sa te lauzi cu rezultatele in benchmark-uri, acest laptop nu este pentru tine. Dar daca doar vrei sa navighezi pe internet, sa folosesti pachetul Office sau sa te uiti la filme, mai mult ca sigur nu vei avea probleme cu el. Considerand raportul calitate / pret al acestui laptop, ii ofer nota 4/5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here