HP Pavilion G6-2240sq – Laptop bun la pret mic

0
1087
Laptop HP Pavilion G6 2003EQ

HP Pavilion G6-2240sq este un laptop surprinzator de performant la un pret foarte accesibil. Datorita placii video bune, acesta poate fi folosit atat pentru office cat si pentru gaming si multimedia. Desigur, laptopul nu exceleaza la nici unul dintre domenii dar, pentru categoria de pret din care face parte, putem spune ca este o alegere ce merita luata in calcul.

Acest pret redus se datoreaza si lipsei sistemului de operare, laptopul fiind comercializat (cel putin pe piata din Romania) fara un sistem de operare instalat.

Cateva informatii despre design

Laptopul are un design clasic, simplu si impresioneaza prin calitatea materialelor. Este ideal pentru mediul business datorita aspectului profesional.
Tot pentru office este gandita si tastatura care are si bloc numeric.

Are un display LCD LED de 15.6 inch ce suporta o rezolutie de pana la 1366 x 768. Acesta dispune si de tehnologia BrightView, tehnologie specifica HP care reda imaginile mult mai clar si ofera un contrast mai profund. Asadar, laptopul poate fi folosit fara probleme in segmentul multimedia – filme, poze etc.

Laptop HP Pavilion G6-2003EQ capac spateLaptop HP Pavilion G6-2003EQ tastatura

Detalii tehnice HP Pavilion G6-2240sq

Laptopul vine echipat cu un procesor Intel® CoreTM i7 3632QM ce are o frecventa de 2200 MHz. Impreuna cu placa video dedicata, Radeon HD 7670M de 2048 MB, acest laptop poate fi o alegere foarte buna, putand sa satisfaca nevoile oricarui utilizator obisnuit atat in materie de office cat si pentru gaming.

Laptop HP Pavilion G6-2240sq vine cu 6 GB ram, DDR3 la o frecventa de 1333 MHz. Capacitatea memoriei se  poate mari pana la 8 GB ram.

Hard disk-ul are o capacitate de 750 MB si o viteza de rotatie de 5400 rpm, suficient pentru orice utilizator obisnuit. Avand in vedere pretul si caracteristicile laptopului HP Pavilion g6-2305sq nici nu cred ca putea fi dotat cu un dispozitiv de stocare mult mai performant.

Laptopul beneficiaza de tehnologia Dolby Advanced Audio implementata de cei de la Altec Lansing. Asadar, ne putem bucura de un sunet clar si de buna calitate atunci cand ascultam muzica, ne uitam la un film sau jucam jocul preferat.

Placa video Radeon HD 7670M este foarte buna. Putem juca majoritatea jocurilor la medium sau la high. Jocuri precum Crysis 2 sau Dirt 3 pot rula fara nici o problema pe un astfel de sistem.
HP Pavilion G6-2240sq se descurca foarte bine la gaming si avand in vedere pretul, consider ca este o alegere perfecta pentru un buget mai limitat.

Porturile pe care le putem gasi pe HP Pavilion G6-2240sq sunt:

  • 2 x USB 3.0
  • 1 x USB 2.0
  • 1 x RJ-45 (LAN Ethernet)
  • 1 x Mufa Casti/Boxe
  • 1 x Microfon
  • 1 x Conector VGA Monitor Extern
  • 1 x HDMI

Merita cumparat?

HP Pavilion G6-2240sq poate fi o alegere foarte buna pentru un laptop office, ideal pentru studenti si elevi. Laptopul nu dezamageste nici cand vine vorba de jocuri si ne poate oferi o modalitate perfecta de a ne petrece timpul liber.
Daca mai luam in calcul si pretul la care acesta poate fi achizitionat, putem vorbi despre un laptop foarte bun, care ne ofera performanta si stabilitate pentru un buget mai redus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here