Laptop Acer Aspire ES1-531-P4LL – Pret, Pareri, Sugestii

0
1009
Laptop Acer Aspire ES1-531-P4LL - Pret, Pareri, Sugestii

Design laptop Acer Aspire ES1-531-P4LL

Design-ul acestui laptop nu este premium cat este practic. Pentru a avea un pret cat mai redus, s-a folosit ca principal material de constructie plasticul. Acest device este foarte subtil cand vine vorba de iesit in evidenta, capacul acestuia avand doar un logo Acer si nimic mai mult.

Conectivitate

Daca sunteti o persoana care foloseste relativ multe periferice, acest laptop va va satisface nevoile intrucat are 2 USB-uri de tip 2.0 si unul de tip 3.0. La acestea se mai adauga un port RJ-45 pentru un cablu de internet, insa nu cred ca veti avea nevoie deoarece placa wireless este suficient de moderna si performanta pentru a va asigura viteze de transfer destul de bune. Pe langa cele de mai sus, acest laptop mai vine si cu un port HDMI pentru a va lega la un alt ecran si un port audio pentru casti, boxe si/sau microfon. Un lucru pe care eu il consider bun la acest device este ca majoritatea port-urilor sunt situate in spatele laptopului si prin urmare spatiul de pe birou din lateralele acestuia vor fi libere.

Laptop Acer Aspire ES1-531-P4LL - Pret, Pareri, Sugestii (2) Laptop Acer Aspire ES1-531-P4LL - Pret, Pareri, Sugestii (3) Laptop Acer Aspire ES1-531-P4LL - Pret, Pareri, Sugestii (4)

Performanta laptopului Acer Aspire ES1-531-P4LL

Pana acum numai cuvinte de lauda pentru cei de la Acer insa trebuie sa vorbim si despre performanta. Aceasta nu va uimi pe nimeni, asta e clar. Procesorul Pentium Quad Core de la Intel chiar daca are 4 nuclee este mai slab ca performanta decat un i3 care are doar 2 nuclee. Nici placa video nu o sa va aduca foarte mare satisfactie fiind una integrata, insa daca vreti sa va uitati la videoclipuri HD pe Youtube sau la filme nu este atat de rea. Cand vine vorba de memoria RAM, 4 GB pare sa fie standardul pentru laptopurile care nu sunt orientate spre gameri.

Laptop Acer Aspire ES1-531-P4LL - Pret, Pareri, Sugestii (5) Laptop Acer Aspire ES1-531-P4LL - Pret, Pareri, Sugestii (6)

Concluzie

Pretul acestui laptop este ceea ce il face atragator. Dar daca te uiti putin peste specificatii vei realiza ca mai bine strangi inca putin si iti iei un laptop cu o placa video dedicata si un procesor mai performant.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here