Laptop Acer Aspire E5-551G-T6Q7 – Pret, Pareri, Sugestii

0
912
Laptop Acer Aspire E5-551G-T6Q7

Design

Daca sunteti in cautarea unui laptop cu un design discret, minimalist, dar totusi atragator la un pret accesibil, atunci ati gasit solutia. Acest laptop arata destul de bine in special datorita aspectului sau business. Capacul de culoare mata asigura rezistenta la amprente, iar grosimea relativ mica si greutatea de 2.7 kg il fac destul de portabil.

Compatibilitate

Aveti multe accesorii pe care vreti sa le folositi cu laptopul dumneavoastra precum un Hard Drive extern sau un mouse? Nu este nicio problema pentru ca laptopul Acer Aspire E5-551G-T6Q7 are suficiente port-uri si slot-uri cat sa va satisfaca aceasta nevoie. Printre acestea se numara 2 USB-uri 2.0 si unul 3.0, un port pentru cablul de internet pentru a va permite sa folositi la maximum viteza internetului dumneavoastra. Daca nu aveti la indemana un cablu de internet nu va faceti griji deoarece acest laptop vine echipat cu o placuta pentru Wi Fi destul de buna cu care nu veti avea probleme. Pe langa cele enumerate se numara si un port HDMI si VGA pentru conectarea a 2 ecrane si o iesire audio.

Laptop Acer Aspire E5-551G-T6Q7 (2) Laptop Acer Aspire E5-551G-T6Q7 (3)

Performanta laptopului Acer Aspire E5-551G-T6Q7

Pentru doar 1.699 de lei, acest device are un procesor cu 4 nuclee fizice de la AMD, 4 GB de ram de tip DDR3 la care se mai pot adauga usor inca 4. Nici cu placa video nu o sa aveti probleme deoarece AMD-ul cu care acest laptop este dotat va face fata, cu cei 2 GB de memorie, unor jocuri precum Call of Duty Ghosts sau Battlefield 4. Trebuie sa mentionam si bateria care va alimenta componentele performante timp de 7 ore fara incarcare.

Laptop Acer Aspire E5-551G-T6Q7 (4) Laptop Acer Aspire E5-551G-T6Q7 (5)

Concluzie

Acest laptop este potrivit pentru mai multe tipuri de persoane, de la cel care foloseste Microsoft Office pana la cel care doreste sa se si joace din cand in cand.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here