Televizor Super UHD Smart LG, 218 cm, 86UH955V – Preț și Păreri

0
1186
Televizor Super UHD Smart LG, 218 cm, 86UH955V - Preț și Păreri

Televizorul actual a devenit depășit și vă doriți unul mult mai performant, pe care să nu fiți nevoit să îl schimbați o bună perioadă de timp? Atunci soluția este un televizor Super UHD Smart LG, 218 cm, 86UH955V, care pune accentul pe calitatea imaginii și a sunetului, fără a neglija însă celelalte aspecte ale televizorului.

În plus, telecomanda inclusă în pachet este mult peste una obișnuită, oferindu-vă posibilitatea de a vă folosi de un cursor și o rotiță pentru a naviga pe ecranul televizorului, eliminând nevoia de a folosi un mouse.

Specificații tehnice televizor Super UHD Smart LG, 218 cm, 86UH955V

Ecranul este de tip Super UHD, are o diagonală de 218 cm și rezoluție 4K, de 3840 x 2160 pixeli. Pe partea de conectivitate nu avem ce să îi reproșăm, dispunând de toate porturile necesare pentru un utilizator obișnuit. Are 3 porturi HDMI, 3 porturi USB (dintre care unul e USB 3.0), intrări component, minijack pentru căști, slot CI+, 2 intrări RF, Bluetooth și RS232C. Puteți să îl conectați la Internet prin portul Ethernet sau prin WiFi.

Procesorul folosit este quad-core, suficient de puternic încât să răspundă întotdeauna rapid la comenzi.

Este foarte prietenos cu mediul, având un consum de doar 187 W și făcând parte din clasa energetică A+.

Ecran și calitatea imaginii

Ecranul Supe UHD, cu diagonală de 218 cm și rezoluție 4K oferă imagini încântătoare din orice punct de vedere. Imaginile au cele mai fine detalii iar culorile sunt pline de viață și foarte realiste. Unghiurile de vizionare sunt largi, așa că puteți să urmăriți acțiunea de pe ecran din orice parte a camerei.

Tehnologia ColourPrime Plus asigură o gamă mai extinsă de culori decât cea oferită de alte TV-uri asemănătoare ca specificații.

Specificații audio televizor Super UHD Smart LG, 218 cm, 86UH955V

Sistemul audio harman/ kardon emite un sunet foarte puternic și clar, fiind potrivit atât pentru vizionarea emisiunilor TV sau a filmelor, dar și pentru muzică. Puteți alege moduri audio pentru diferite activități, ca de exemplu pentru jocuri, muzică sau filme.

Puterea sistemului audio este de 80 W.

Televizor Super UHD Smart LG, 218 cm, 86UH955V - Preț și Păreri (2) Televizor Super UHD Smart LG, 218 cm, 86UH955V - Preț și Păreri (3) Televizor Super UHD Smart LG, 218 cm, 86UH955V - Preț și Păreri (4)

Funcții software suplimentare

Sistemul de operare inclus este webOS 3.0, care are o interfață foarte plăcută și ușor de folosit. Beneficiați de cele mai importante aplicații, pentru activități ca vizionatul filmelor la rezoluție UHD sau navigarea pe Internet.

O opțiune interesantă este Multi-view, care vă permite să vizionați 2 posturi TV în același timp, sau să vă uitați deodată la un blu-ray și un post TV.

Funcția Magic Zoom oferă posibilitatea de a mări imaginea, pe posturile live de televiziune, folosind un butonul Zoom de pe telecomandă.

Construcție și aspect televizor Super UHD Smart LG, 218 cm, 86UH955V

Ecranul este integrat într-o carcasă metalică foarte subțire, făcând televizorul să arate deosebit de elegant chiar și atunci când este oprit.

Design-ul este modern și rafinat, potrivindu-se excelent în orice fel de încăpere, iar suportul este solid.

Merită cumpărat?

Deși prețul acestui model nu este unul accesibil oricui, acesta este justificat dacă luăm în considerare calitatea uimitoare a imaginii și a sunetului, dar și celelalte performanțe de care televizorul dă dovadă. În plus, îl puteți folosi fără probleme și ca monitor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here