Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 222 cm, 88JS9500 – Păreri

0
1044
Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 222 cm, 88JS9500 - Păreri

Vă gândiți să schimbați televizorul actual cu unul mult mai performant, care să vă captiveze toată atenția printr-o imagine cum nu ați mai văzut până acum? În acest caz, vă recomandăm un televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 222 cm, 88JS9500, unul dintre cele mai performante televizoare pe care compania le produce.

Calitatea panoului împreună cu performanțele de top sunt garanția unei achiziții foarte bune pe termen lung.

Specificații tehnice televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 222 cm, 88JS9500

Ecranul SUHD (Super Ultra HD) are o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și diagonală de 222 cm. Conectivitatea este potrivită pentru majoritatea utilizatorilor, televizorul având 4 porturi HDMI, intrări component, 3 porturi USB (1 port este USB 3.0), ieșire audio optică, minijack pentru căști, intrare RF, slot CI+, Ex-Link și ieșire IR. Bineînțeles, îl puteți conecta la Internet atât prin cablu cât și prin WiFi.

Procesorul este octa-core, oferind o performanță foarte bună indiferent de activitate.

Face parte din clasa energetică A, fiind prietenos cu mediul.

Ecran și calitatea imaginii televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 222 cm, 88JS9500

Ecranul de tip SUHD este superior celor UHD prin spectrul larg al culorilor pe care le poate reda și multe alte îmbunătățiri ale calității imaginii. Imaginea este foarte uniform iluminată, iar procesarea video este excelentă, un lucru important, deoarece majoritatea conținutului video pe care îl urmăriți va trebui probabil scalat. Prin urmare, și detaliile sunt afișate optim.

Culorile sunt incredibil de realiste, luminozitatea este pe măsură iar nuanțele de negru sunt afișate excelent.

Calitatea redării filmelor 3D este și ea impresionantă. În plus, este prezentă și funcția de conversie 3D.

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 222 cm, 88JS9500 - Păreri (2) Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 222 cm, 88JS9500 - Păreri (3) Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 222 cm, 88JS9500 - Păreri (4)

Specificații audio

Sistemul audio este foarte puternic, iar bass-ul este surprinzător de bun pentru un TV. Totuși, la volum foarte mare, sunetul prezintă mici distorsiuni, însă nu evidente. Este ideal atât pentru vizionarea filmelor dar și pentru ascultarea artiștilor preferați.

Puterea sistemului audio este de 70 W.

Funcții software suplimentare televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 222 cm, 88JS9500

Samsung 88JS9500 are un sistem de operare foarte ușor de folosit, Tizen, ce include toate aplicațiile necesare dar și jocuri. Puteți naviga pe Internet, viziona filme prin Netflix în format Ultra HD sau puteți să vă jucați pe consolă, datorită lag-ului extrem de redus.

O funcție foarte utilă o reprezintă cea de oglindire a ecranului, care vă permite să vizionați conținutul de pe tabletă sau smartphone direct pe ecranul imens al TV-ului, fără a folosi vreun cablu.

Picture-In-Picture este o altă funcție interesantă, care vă permite să navigați pe Internet și să vizionați un post TV în același timp.

Construcție și design

Design-ul metalic are finisaj mat, reducând reflexia luminii și făcând vizionarea mai confortabilă. În plus, televizorul are un aspect surprinzător de elegant, potrivit oricărui tip de încăperi.

Materialele folosite sunt de foarte bună calitate, iar suportul este stabil.

Cui recomandăm acest TV

Acest model este alegerea ideală pentru oricine își dorește un televizor cu diagonală foarte mare și imagine impecabilă. Nu este ieftin, însă performanțele, design-ul și calitatea acestuia justifică prețul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here