Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JS8500 – Păreri

0
1111
Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JS8500 - Păreri

Un televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JS8500 este unul dintre acele modele perfect echilibrate din punct de vedere al performanțelor, oferind o calitate excepțională la un preț corect.

Are toate funcțiile necesare unui televizor modern, așa că puteți fi sigur că nu va deveni depășit mulți ani de acum încolo.

Apreciem faptul că accentul cade pe calitatea imaginii, lucrul cel mai important la orice televizor. Prin urmare, chiar dacă ați mai avut în trecut un TV cu specificații tehnice similare, tot este posibil să rămâneți impresionați de culorile și detaliile oferite.

Specificații tehnice televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JS8500

Panoul este de tip SUHD (Super Ultra HD) și are diagonala de 121 cm, fiind potrivit mai ales pentru încăperi de dimensiuni medii. Pe partea de conectivitate, dispune de toate porturile necesare unui consumator obișnuit, și anume: ieșire audio optică, 3 porturi USB, intrări component, minijack pentru căști, 4 porturi HDMI, Bluetooth, intrare RF, slot CI+ și Ex-Link (folositor pentru eventuale reparații, efectuate de service). Îl puteți conecta la Internet prin portul Ethernet sau prin WiFi, recomandarea noastră fiind să alegeți conexiunea prin cablu.

Samsung 48JS8500 face parte din clasa de energie A, ceea ce înseamnă ca are un consum redus de energie, care vă va economisi în timp o sumă importantă de bani la curentul electric. Consumul maxim al televizorului este de 211 W. În plus, are un senzor Eco, care ajută la reducerea consumului energetic prin ajustarea automată a luminozității, în funcție de lumina din cameră.

În pachet veți găsi două telecomenzi, una obișnuită și alta Smart. Din păcate, dacă doriți ochelari 3D va trebui să îi cumpărați separat.

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JS8500 - Păreri (2) Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JS8500 - Păreri (3) Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JS8500 - Păreri (4)

Ecran și calitatea imaginii televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JS8500

Ecranul curbat SUHD dispune de tehnologii care îmbunătățesc mai multe aspecte ale imaginii, de la contrast la nuanțele de negru. Rezoluția este de 3840 x 2160 pixeli, diagonala de 121 cm, iar aspectul imaginii este clasic, de 16:9. Imaginile rezultate sunt uimitoare, fiind foarte apropiate de realitate. Sunt vizibile cele mai mici detalii, iar culorile sunt pline de viață, indiferent dacă în cameră este întuneric sau lumină.

Specificații audio

Sistemul audio este foarte puternic și de o claritate deosebită, fiind ideal atât pentru filme și emisiuni TV cât și pentru muzică. Sunetul emis este echilibrat în întreaga cameră, iar bass-ul este mai puternic față de cel de pe alte televizoare asemănătoare. În plus, puteți conecta cu ușurință clipuri muzicale pe YouTube, mai ales dacă ați achiziționat și o tastatură.

Sistemul audio are o putere de 40 W.

Funcții suplimentare

Sistemul de operare folosit de Samsung 48JS8500 este Tizen, incluzând toate aplicațiile necesare unui Smart TV. Printre altele, puteți naviga pe Internet, viziona filme online la rezoluție 4K sau să vă jucați.
În plus, televizorul poate converti imaginile 2D obișnuite în imagini 3D.

Construcție și design

TV-ul are un design modern și rafinat, potrivindu-se în orice fel de încăpere. Suportul este solid, iar porturile pot fi accesate ușor. Nu are un profil foarte subțire, însă acesta nu este un dezavantaj important.

Cui recomandăm un televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JS8500?

Recomandăm acest Smart TV oricui este dispus să ofere o sumă decentă de bani pentru un televizor impresionant, cu diagonală mare a ecranului și care să dispună de toate tehnologiile importante, fără a compromite în vreun fel calitatea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here