Televizor Smart Samsung 40H5500 101cm

0
1070

Smart LED Samsung 40H5500, un televizor cu o diagonala mare si un pret mic. Alte puncte forte sunt capacitatea FullHD, redarea de culori naturale si vibrante si conectivitatea excelenta. De asemenea Samsung 40H5500 beneficiaza si de garantia calitatii pe care numele firmei producatoare o acorda.

Design

Din punctul de vedere al constructiei acest televizor sta foarte bine. Un design simplu, elegant si foarte eficace. Rama foarte subtire amplifica dimensiunile ecranului iar piciorul detasabil permite sa fie montat fie pe un stand fie pe un suport in perete. Calitatea plasticului din care este construit ii garanteaza durabilitatea. Greutatea de 8.6Kg nu pune probleme la mutarea televizorului LED Samsung 40H5500.
Porturile sunt dispuse in partea dreapta a ecranului, intr-un spatiu special creat pentru o accesare facila.

Caracteristici

Ecranul televizorului  Samsung Smart 40H5500 are diagonala de 101cm, beneficiind de tehnologia LED. Rezolutia nativa este de 1920x1080p, FullHD, iar aspectul imaginii este de 16:9.

Sa incepem cu ce ne intereseaza cel mai mult la un televizor, caracteristicile imaginii. Datorita ecranului luminat LED si tehnologii Wide Color Enhancer Plus, televizorul Led Samsung 40EH5000 reuseste sa redea imaginii clare si naturale. Tehnologiile patentate Samsung reusesc sa imbunatateasca calitatea culorilor, facandu-le sa para vii si vibrante.

De asemenea televizorul LED Samsung 40H5500 este capabil sa ofere rezolutii FullHD. Astfel programele dumneavoastra preferate vor rula la rezolutii HD.
Alte caracteristicii ale ecranului sunt contrastul dinamic Mega Contrast si functiile Digital Noise Filter si HyperReal Engine.

La nivelul audio, veti descoperi un sunet clar, de calitate. Cu doua boxe de 10W si cu ajutorului diferitelor functii precum SRS TheaterSound sau Dolby Digital Plus, televizorul Samsung 40H5500 reuseste sa faca fata nevoilor oricarui utilizator.

Conectivitatea este asigurata prin porturile HDMI, SCART, USB, intrarile component, video composite si iesirea audio optica digitala.
Televizorul LED Samsung 40H5500 beneficiaza de un tuner digital DVB-T/DVB-C si de un player multimedia integrat, astfel incat la conectarea unui dispozitiv USB televizorul il recunoaste si porneste automat redarea media.

Acest produs mai dispune si de o functie speciala despre care putem spune ca se potriveste perfect la conditiile de la noi. Televizorul LED Samsung 40H5500 este construit astfel incat sa fie protejat la fluctuatiile si caderile de tensiune si la trasnet.

Aplicatia Smart View  iti permite sa iti folosesti telefonul ca telecomanda pentru televizor. Mai mult, poti sa accesezi programele TV direct de pe telefon si sa redai continut video prin intermediul WiFi.

Prin intermediul procesorului Quad Core, televizorul dvs. Samsung Smart TV ofera performante superioare  in privinta navigarii pe internet sau a comutarii continutului.

Mai dispune de functii precum Game Mode ce mareste claritatea detaliilor atunci cand este conectata o consola de gaming, functia Eco Sensor ce micsoreaza consumul de curent sau functia Sleep Timer ce se asigura ca televizorul nu ramane deschis atunci cand adormiti.
Consumul de curent al televizorului este unul destul de mic, fiind in jur de 55 W.

Concluzii

Televizorul LED Samsung 40H5500 este un televizor complet, cu un pret destul de mic dar cu o redare superba a imaginilor. Noi consideram ca reprezinta o alegere foarte buna pentru o persoana care  isi doreste un Smart TV, capacitate FullHD si player-ul multimedia incorporat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here