Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650 – Informații

0
883
Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650 - Informații

Televizorul pe care îl aveți în acest moment a fost depășit ca performanță și aspect de noile modele apărute pe piață? Tehnologia a avansat mult în privința televizoarelor în ultimii ani, așa că probabil un upgrade v-ar prinde bine. Modelul recomandat de noi este un televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650  lansat în 2016, de la o companie care a făcut progrese mari și este foarte apreciată pentru televizoarele sale.

Specificații tehnice televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650

Ecranul este LED, cu diagonală de 121 cm și rezoluție Full HD. În privința conectivității, acest model include toate porturile necesare unui consumator obișnuit. Astfel, dispune de: 2 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, minijack căști, ieșire audio optică, intrare audio, 2 intrări SCART, intrare HDCP, slot pentru card PCMCIA, RF In.

În plus, acest televizor face parte din clasa energetică A+, iar consumul de energie în modul standard este de 58 W. Astfel, consumul de electricitate este unul foarte scăzut pentru diagonala și performanțele sale.

Ecran și calitatea imaginii

Ecranul LED are diagonala de 121 cm, rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, iar aspectul imaginii este unul obișnuit, de 16:9. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, de 178 de grade. Imaginile oferite sunt uimitoare, atât în privința culorilor bogate cât și a detaliilor. Mulțumită tehnologiei  X-Reality PRO, chiar și imaginile/clipurile de rezoluție mică sunt afișate mai bine.

Puteți modifica setările video după cum doriți sau puteți alege un mod prestabilit, pentru jocuri sau filme, de exemplu.

Specificații audio televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650

Sistemul audio nu este la fel de puternic ca cele de pe alte televizoare, însă este de o calitate ridicată. Sunetul este clar, reproducând omogen toate frecvențele. În plus, dispune de mai multe moduri prestabilite și anume: Standard/Muzică/Cinema/Jocuri/Sport.

Puterea audio este de 10 W.

Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650 - Informații (2) Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650 - Informații (3) Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650 - Informații (4)

Funcții software suplimentare

Fiind un Smart TV, puteți fi sigur că are toate funcțiile suplimentare de care aveți nevoie. Dispune, bineînțeles, și de un player multimedia integrat, care vă va ajuta să redați clipuri video, fotografii sau muzică de pe un stick USB.

Funcția de oglindire a ecranului vă oferă posibilitatea de a vizualiza conținutul și aplicațiile de pe telefon direct pe ecranul televizorului.

Sony Bravia 48WD650 are și aplicații preinstalate, cum ar fi browser-ul web sau YouTube.

De asemenea, poate fi folosit fără probleme și ca monitor.

Construcție și aspect televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650

Materialele folosite la realizarea acestui TV sunt de calitate și sunt foarte bine finisate. Rama este foarte subțire, făcând televizorul să arate bine atât când este pornit dar și când este oprit. Suportul este solid și are niște canale speciale pentru a ascunde cablurile conectate la spatele televizorului.

Aspectul dat de aceste caracteristici este unul foarte elegant și modern.

Merită achiziționat?

În mod sigur. Sony Bravia 48WD650 are un preț rezonabil, performanțe foarte bune și un design deosebit, potrivindu-se oricărui tip de interior. Poate fi folosit cu succes pentru vizionarea filmelor, conectat la o consolă sau la un PC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here