Televizor Smart LED LG, 108 cm, 43LF630V – Informații și Preț

0
1421
Televizor Smart LED LG, 108 cm, 43LF630V - Informații și Preț (2)

Dacă v-ați gândit să faceți trecerea de la vechiul televizor la un Smart TV cât mai performant și ușor de utilizat, dar nu știți ce model ar fi mai potrivit, un televizor Smart LED LG, 108 cm, 43LF630V este soluția perfectă.

Acest televizor are un raport calitate/preț foarte bun, oferindu-vă, printre altele, o imagine și un sunet excelent, acces facil la internet și finisaje de înaltă calitate.

Specificații tehnice televizor Smart LED LG, 108 cm, 43LF630V – Informații și Preț

LG 43LF630V are un ecran LED cu diagonala de 108 cm (42 inch) și rezoluție de 1920 x 1080p. Vă va suprinde în mod plăcut și cu o mare diversitate de porturi:  3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, RGB, Slot CI+, RF In, SCART și ieșirile audio (digitală și optică).

Una dintre principalele caracteristici, care fac din acest TV unul Smart, o reprezintă sistemul de operare webOS 2.0. Acesta vă permite să navigați pe Internet, să deschideți alte aplicații dedicate (cum ar fi HBO Go, YouTube). Aplicațiile se deschid instant și puteți să le accesați apăsând butonul Launcher, fără a intra în ecranul de start al sistemului de operare. În plus, există și un magazin online pentru aplicații opționale.

Televizor Smart LED LG, 108 cm, 43LF630V - Informații și Preț (2) Televizor Smart LED LG, 108 cm, 43LF630V - Informații și Preț (3) Televizor Smart LED LG, 108 cm, 43LF630V - Informații și Preț (4)

Calitatea ecranului și a imaginilor

Ecranul LED este, așa cum am mai spus, Full HD și are o diagonală de 108 cm. Aspectul imaginii este cel obișnuit, de 16:9 și sunt integrate o mulțime tehnologii inovative de la LG, care îmbunătățesc calitatea redării, cum ar fi Triple XD Engine (care optimizează claritatea, culorile și contrastul). În acest fel, imaginea este îmbunătățită constant pentru a reflecta cât mai bine realtiatea.

Specificații audio

LG 43LF630V nu vă va dezamăgi nici în privința sunetului, din contră. Calitatea audio se află la nivelul așteptărilor create de cea video. Integrează funcții ca Dolby Digital, DTS și Virtual Surround Plus pentru a îmbunătăți în permanență calitatea sunetului și a elimina eventualele distorsiuni audio. Prin urmare, sunetul rezultat este unul puternic și foarte clar, cele două difuzoare având o putere de 10 W fiecare.

Televizor Smart LED LG, 108 cm, 43LF630V - Informații și Preț (5) Televizor Smart LED LG, 108 cm, 43LF630V - Informații și Preț (6)

Funcții suplimentare

Funcția Smart Share vă oferă posibilitatea de a accesa într-o clipită conținutul dorit și de a naviga cu ușurință. În plus, dispune de o mulțime de metode de a distribui fișierele aflate pe dispozitivele portabile (smartphone, tabletă etc.), pentru a le vedea pe un ecran mai potrivit.

Datorită funcției Input Assist, de fiecare dată când conectați un dispozitiv la televizor, veți fi informat și pe ecran și le veți putea accesa cu ușurință din meniul Home.

Construcție și design televizor Smart LED LG, 108 cm, 43LF630V – Informații și Preț

Smart TV-ul LG 43LF630V are un design modern și foarte elegant, potrivindu-se interiorului oricărei camere. Liniile sale sunt drepte, iar marginile deosebit de subțiri. În plus, este fabricat din materiale rezistente iar finisajele sunt foarte bine realizate. Plasticul este negru iar marginea din față-jos are o culoare argintie.

Merită achiziționat?

Puteți fi sigur de asta. Prețul acestui model este unul mai mult decât rezonabil pentru performanțele și funcțiile pe care le oferă. Vă va impresiona în privința tuturor aspectelor. Conectivitatea, imaginile clare și vibrante și sunetul excepțional pun acest televizor în topul recomandărilor noastre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here