Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588 – Păreri

0
1100
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588 - Păreri

Sunteți în căutarea unui nou televizor, care să fie suficient de performant încât să nu vă plictisiți de el în următorii ani? Sony a lansat recent modelul un televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588.

Printre atuurile sale se numără o diagonală mai mult decât decentă, calitate impecabilă a imaginii, dar și sunet de bună calitate.

Specificații tehnice

Televizorul are un ecran LED, cu diagonală de 139 cm și rezoluție Ultra HD Pe(4K). Pe partea de conectivitate nu lipsește niciun port important. Așadar, include 4 porturi HDMI, slot pentru card PCMCIA, minijack pentru căști, 2 intrări SCART, intrări component, intrare video composite, 3 porturi USB, intrare HDCP, Bluetooth, intrare RF, 2 intrări audio și o ieșire audio. Vă puteți conecta la Internet prin cablu dar și prin WiFi, însă noi vă recomandăm conexiunea prin fir dacă doriți mai multă stabilitate și viteză îmbunătățită.

Clasa de energie din care face parte acest TV este A. Prin urmare, veți face o economie considerabilă la factura de electricitate, iar consumul obișnuit al televizorului este de doar 103 W.

În plus, are sistemul de operare Android, care vă va capta imediat atenția cu o mulțime de aplicații și de jocuri.

Ecran și calitatea imaginii televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588

Ecranul LED are rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, diagonală de 139 cm și un raport al imaginii clasic, de 16:9. Mulțumită afișajului Triluminos și tehnologiei de procesare a culorilor, culorile sunt foarte vii și pline de viață. Nici în privința detaliilor nu vă va dezamăgi.

Unghiurile de vizualizare sunt mari, de până la 178 de grade.

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588 - Păreri (2) Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588 - Păreri (3) Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588 - Păreri (4)

Specificații audio

Sunetul emis este clar și puternic, fiind ideal atât pentru muzică, dar și pentru filme și emisiuni TV. În plus, tehnologia S-Force Front Surround simulează foarte bine sunetul 3D. Dispune de mai multe presetări audio, ideale pentru vizionarea meciurilor de fotbal, filmelor și a muzicii și un mod standard.

Sistemul audio are o putere de 2 x 10 W.

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588 - Păreri (5) Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588 - Păreri (6) Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588 - Păreri (7)

Funcții software suplimentare

Sistemul de operare Android vine cu diverse aplicații preinstalate, care vă ajută printre altele să navigați pe Internet sau să vizionați seriale online. Puteți instala oricând noi aplicații din magazinul Google Play.

Una dintre cele mai utile funcții este cea de oglindire a ecranului, care vă permite să vizionați conținutul de pe telefon direct pe ecranul mare al televizorului.

Nu uitați nici de actualizările de firmware periodice, care îmbunătățesc performanța televizorului.

Construcție și aspect

Sony Bravia 55XD8588 are un profil foarte subțire, finisaje de cea mai bună calitate iar suportul este foarte stabil. În plus, permite ascunderea cu ușurință a cablurilor.

În privința design-ului nu îi putem reproșa nimic. Aspectul este elegant, modern și se potrivește oricărui fel de interior.

Merită achiziționat un televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8588?

Acest model este un best buy, datorită calității foarte bune în raport cu prețul. Performanța este una de invidiat, diagonala ecranului este mare, iar imaginea și sunetul sunt excelente. În plus, îl puteți folosi oricând pentru gaming, împreună cu o consolă sau ca monitor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here