Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 126 cm, 50W756C – Preț

0
842
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 126 cm, 50W756C - Preț

V-ați gândit să înlocuiți vechiul televizor cu unul nou, inteligent și performant? Nu știți ce să alegeți? Noi vă recomandăm un televizor Smart Android LED Sony Bravia, 126 cm, 50W756C, cu sistem de operare Android, care vă va oferi o experiență foarte plăcută de utilizare, indiferent că vă place să vizionați filme ore în șir, să vă jucați pe consolă sau pur și simplu să urmăriți emisiunile TV.

Specificații tehnice televizor Smart Android LED Sony Bravia, 126 cm, 50W756C

Ecranul este LED, cu rezoluție Full HD și diagonală de 126 cm. Legat de conectivitate, televizorul dispune de toate porturile de care aveți nevoie în utilizarea zilnică, mai exact de: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, intrări SCART, intrări component, intrări video composite, intrare RF, Slot CI+ și Bluetooth.

Având integrat și un sistem de operare, Android 5.0, vă puteți aștepta și la o mulțime de funcții suplimentare.

Mai mult, Sony Bravia 50W756C face parte din clasa energetică A+, consumând 72 W în modul standard. Acesta este un consum foarte bun în raport cu mărimea ecranului și performanțele televizorului, economisindu-vă bani la factura de energie pe toată durata funcționării.

Ecran și calitatea imaginii televizor Smart Android LED Sony Bravia, 126 cm, 50W756C

Ecranul este de tip Edge LED, raportul lățime/înălțime al imaginii este unul clasic, de 16:9, diagonala este de 126 cm, iar unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade. Calitatea imaginii este excelentă. Culorile sunt vii și strălucitoare, iar detaliile ies în evidență chiar și în cazul imaginilor de calitate scăzută, datorită tehnologiei X-Reality PRO, care procesează tot timpul imaginile pentru cele mai bune rezultate.

Este inclus și un senzor de lumină, care micșorează luminozitatea ecranului atunci când în cameră este întuneric și o mărește atunci când este lumină. Vă protejați astfel ochii, dar obțineți și o economie în plus la electricitate.

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 126 cm, 50W756C - Preț (3) Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 126 cm, 50W756C - Preț (2) Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 126 cm, 50W756C - Preț (4)

Specificații audio

Sistemul audio oferă un sunet puternic și clar, îmbunătățit în permanență de tehnologia ClearAudio+. Astfel, indiferent că ascultați muzică sau vizionați filme, sunetul este unul excepțional, cu efect tridimensional.

În plus, sunt disponibile mai multe setări de sunet pentru diferite activități: Standard/Cinema/Fotbal în direct/Muzică.

Puterea sistemului de sunet este de 20 W.

Funcții software suplimentare

Sony Bravia 50W756C vă va surprinde în mod plăcut cu o mulțime de funcții. Una dintre cele mai utile este cea de oglindire a ecranului, care vă permite să vizionați filmele, muzica sau fotografiile de pe telefon direct pe ecranul mare al televizorului.

O altă funcție importantă este EPG, un ghid electronic care vă afișează numele emisiunii care rulează în prezent la TV, dar și pe cele care vor urma.

Dispune și de un browser web pentru navigarea pe Internet, dar puteți oricând să instalați aplicații noi din Google Play.

Construcție și aspect

Materialele din care este confecționat sunt de calitate ridicată, iar suportul argintiu mat al televizorului este foarte stabil.

Design-ul este foarte subțire și modern, oferind eleganță oricărei încăperi.

Cui recomandăm acest Smart TV

Oricui îi place să se relaxeze vizionând filme la o calitate extraordinară pe un ecran suficient de mare, apreciază jocurile video sau dorește să vadă cu ușurință conținutul telefonului pe televizor. În plus, raportul calitate/preț al acestui TV este unul foarte bun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here